Noutati :

Consulul Germaniei la Timisoara va dona carti de specialitate Universitatii de Vest

25 ianuarie, 2011 - 01:15 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
1

Consulul Republicii Federale Germania la Timisoara, Klaus Christian Olasz, va inmana o importanta donatie de carte de specialitate sectiei germane de la Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Universitatii de Vest Timisoara.

La solicitarea decanului sectiei germane de la Relatii Internationale si Studii Europene din cadrul Universitatii de Vest Timisoara si director al Bibliotecii Centrale Universitare “Eugen Todoran”, dr. Vasile Docea precum si al lectorului din partea Serviciului German de Schimb Academic, Tanja Becker, Fundatia Germana pentru Cercetare a aprobat donarea in jur de 150 de monografii stiintifice la o multitudine de teme privind relatiile internationale si studiile europene. Valoarea totala a cartilor ce vor fi donate se ridica la suma de 4.400 de euro.

La inmanarea donatiei de carte va avea loc si un scurt concert de pian sustinut de actrita timisoreana Ramona Olasz.

Evenimentul se va desfasura vineri, 28 ianuarie, incepand cu ora 11, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Eugen Todoran” din Timisoara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. mare lucru nu este se vede clar