Noutati :

Consulul Germaniei doneaza peste 500 de carti in valoare de 6.000 de euro Bibliotecii Centrale „Eugen Todoran” a Universitatii de Vest din Timisoara

17 noiembrie, 2011 - 01:10 PM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Nemtii ne dau bani, investesc in judetul nostru si ne dau si carti pentru bibliotecile din oras. Consulul Germaniei la Timisoara, Klaus Christian Olasz, doneaza peste 500 de monografii stiintifice bibliotecii UVT.

Cartile vor ajunge la Sectia Artele Spectacolului – Actorie, limba germana, de la Facultatea de Muzica din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara. Consulul Republicii Federale Germania in capitala Banatului a cumparat cartile prin intermediul Fundatiei Germane pentru Cercetare!

Monografiile trateaza o multitudine de subiecte in arta teatrala, atat din teorie, cat si din practica, istorie si contemporaneitate, precum si literatura primara si pot fi folosite ca material didactic pentru toti anii de studiu. Valoarea acestora ajunge la 6.100 de euro.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...