Consultare la Dumbravita in privinta strategiei de dezvoltare a zonei din teritoriul Grupului de Actiune Locala Colinele Recas

TIMISOARA. Un proces de consultare publica si animare, la nivel local, prin care se doreste implicarea, in mod activ, a actorilor locali si a organizatiilor din teritoriul GAL Colinele Recas, se va desfasura miercuri, 8 noiembrie, la Dumbravita, in sala de mese a scolii, incepand cu ora 15.00.

Dezbatarea este pusa la cale de Asociatia Grupul de Actiune Locala Colinele Recas.

Pe aceasta cale, dorim sa va aduce aminte faptul ca „Grupul de actiune locala (GAL) este o forma de parteneriat care reuneste reprezentanti ai sectoarelor privat, public si ai societatii civile, inclusiv persoane fizice relevante pentru teritoriu, constituit cu scopul de a implementa o Strategie de Dezvoltare Locala in teritoriul vizat de parteneriat.
Evenimentul se doreste a fi o dezbatere publica, in cadrul careia vor fi analizate nevoile si oportunitatile de dezvoltare, prin crearea unui mecanism de implicare activa a populatiei in dezvoltarea zonei. Rezultatul acestui eveniment se va concretiza in proiectarea strategiei de dezvoltare locala plasata sub responsabilitatea comunitatii.
Subiectele care vor fi propuse dezbaterii sunt urmatoarele:
• Proiecte de dezvoltare rurala initiate la nivel local;
• Cresterea calitatii vietii – conditii de viata europene;
• Dezvoltarea durabila si investitii sustenabile;
• Prosperitate rurala„, transmite Catalin Tiuch, presedinte GAL Colinele Recas.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...