Construim afaceri impreuna! Hirza Consult, compania potrivita pentru businessul tau!

TIMISOARA. O companie tanara, dinamica si competitiva din domeniile consultantei in management si afaceri si cel al recuperarii de creante, Hirza Consult iti ofera solutia ideala pentru ca afacerea ta sa fie construita in mod profesionist, de catre cei mai buni specialisti.

Cu experienta in domeniu si acoperind o gama de servicii specializate, pliate pe nevoile fiecarui agent economic, Hirza Consult isi pune la dispozitie cunostintele, resursele si experienta pentru ca tu sa fii pe primul loc.

Specialistii companiei analizeaza cu atentie planurile dumneavoastra de afaceri, cauta cele mai bune solutii si va ofera indrumare, consultanta si asistenta la discutii ori negocieri cu partenerii de afaceri, astfel incat sa reusiti sa economisiti timp si bani, pentru a va putea concentra toate resursele spre dezvoltarea afacerilor.

Daca sunteti la inceput de drum in domeniul afacerilor, Hirza Consult este compania potrivita care va face pentru dumneavoastra toate demersurile pentru infiintarea unei firme, organizatii sau societati straine (Offshore).

Iar specialistii nu se limiteaza aici. Compania ofera consultanta la cel mai inalt nivel, atat in relatiile comerciale cu partenerii de afaceri, cat si in elaborarea si dezvoltarea planului de afaceri.

De asemenea, reprezentantii Hirza Consult va pot ajuta in privinta recuperarii de creante, in activitatea de prevenire a debitelor, de declansare a etapei amiabile, dar si cu asistenta si informarea eficienta cu privire la situatiile care se afla in lucru in cadrul companiei.

Unul dintre cele mai importante aspecte la care reprezentantii Hirza Consult tin in mod deosebit este este cel financiar. Tarifele practicate sunt accesibile si personalizate in functie de fiecare client si de nevoile acestuia.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.