Constructorii fac progrese la Autostrada Timisoara – Arad, dupa ce Emil Boc i-a amenintat cu penalizari! VEZI FOTO!

TIMISOARA. Autostrada Arad-Timisoara ar trebui sa fie data in folosinta luna viitoare, iar constructorii par sa faca tot ce le sta in putinta sa respecte acest ultim termen. Asta si dupa ce au fost certati de premierul Emil Boc la ultima vizita pe santier.

Lucrarile pe santierul Autostrazii Arad-Timisoara evolueaza vazand cu ochii. Un utilizator al forumului de infrastructura skyscrapercity.com a comparat imagini cu lucrarile autostrazii facute la data de 17 octombrie, cu altele facute la 31 octombrie.

Constructorii autostrazii, consortiul format din firmele Astaldi (Italia) si FCC (Spania) au fost admonestati, la inceputul lunii octombrie de premierul Boc, venit in vizita pe santier. La acel moment, lucrarile erau finalizate in procent de 80%.

Premierul Emil Boc a spus atunci ca lucrarile sunt in intarziere, amintindu-le constructorilor ca au mai sarit peste un termen-initial, in luna iulie si a amenintat ca statul le va cere penalitati daca nici noul termen, luna decembrie, nu va fi respectat.

Autostrada Arad-Timisoara face parte din Coridorul IV Paneuropean si are o lungime de 44 km, fiind inclusa si centura Aradului.

CITESTE SI: Emil Boc si Anca Boagiu, nemultumiti pe autostrada Timisoara-Arad! Constructorii amenintati cu penalizari! Lucrarile vor intarzia doua saptamani! Vom putea circula pe autostrada abia din 15 decembrie

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...