Noutati :

Constructorii care fac reparatii la Liceu Lenau din Timisoara avertizeaza: Se poate pierde finantarea! Ce a spus Nicolae Robu?

28 aprilie, 2015 - 03:40 PM
Autor: Anonim      
Categorie: SOCIAL
2

TIMISOARA. Constructorii care au inceput lucrarile de reparatii la Liceul Lenau din Timisoara si care recent au oprit treaba din cauza ca proiectul tehnic era gresit avertizeaza ca nu se pot reapuca de lucru si, mai mult de atat, s-ar putea pierde banii.  Toate acestea, spun ei, din cauza incompetentei celor din Primaria Timisoara.

Iata mai jos, avertismentul transmis de firma de constructii:

Dragi copii, stimati parinti!
M-as fi bucurat foarte mult sa nu fac aceasta postare, dar se pare ca toate discutiile referitoare la acest prestigios liceu, purtate la cel mai inalt nivel (cu primarul ales Nicolae Robu), sunt sterile si fara sens. Ce s-a intamplat de fapt si ce ar trebui sa se intample:
In data de 8.04.2015 am stabilit cu primarul, ca cel tarziu in 25 aprilie va fi depus proiectul tehnic revizuit la ADR Vest, pentru a putea continua lucrarile si pentru a le deconta pe cele executate, in baza dispozitiilor de santier emise de proiectant (tavane, gips carton, structura HPL si multe altele despre care v-am informat cu obiectivitate). Din pacate, tot la acea intalnire am facut un pariu simbolic cu domnul Robu, ca personalul de specialitate, eterna si vesnica Aura Junie si inginerul siderurgic (specializarea turnatorie) Ovidiu Purdea, nu va fi capabil sa depuna la ADR proiectul revizuit.
Astazi, 28.04.2015, ora 13:45, am constatat ca nu este depus acest proiect si din pacate nu putem continua lucrarile si este EXCLUSA finalizarea proiectului pana la 15 septembrie 2015.
Din pacate, dragi elevi, din cauza incompetentei functionarilor din primarie, nu veti putea incepe noul an scolar in Liceul Lenau. Este dureros ce se intampla, dar daca primarul dumneavoastra nu se trezeste, nu doar ca nu se vor termina lucrarile pana pe 15.09.2015, ci exista si posibilitatea de A SE PIERDE FINANTAREA in totalitate, pentru ca eterna Junie si nepotul ei Purdea duc in eroare ADR-ul (finantatorul) pentru a putea acoperi greselile grave de proiectare.
Stimati parinti ai copiilor de la Lenau! Am rugamintea la dumneavoastra, de a ma ajuta in lupta cu acest sistem ticalosit din primarie, pentru a-l putea trezi pe domnul primar si pentru a-l scoate de sub influenta nociva a celor doi functionari nominalizati anterior. Toate acestea sunt necesare pentru continuarea lucrarilor”.

De partea cealalta, primarul Nicolae Robu a declarat ca totul este in regula, dar ca sunt unele divergente de opinii in privinta parchetului.

Robu nu a exclus posibilitatea ca instanta sa ia o decizie in acest caz.

La Lenau este in regula, proiectul complet s-a predat, cu intarzieri, insa proiectantul… cu parchetul inca sunt divergente de opinii. Nu este exclus sa se ajunga in instanta. Noi nu il putem deconta in orice caz, nu avem cum sa decontam operatiuni suplimentare. Cred ca este mai rationala varianta ca firma sa suporte operatiunea de raschetare si paluxare. Daca nu, va trebui sa mergem in instanta, dar nu cred ca se va ajunge acolo. Eu vreau sa iau partea buna a lucrurilor, cum fac intotdeauna. Dincolo de iesirea nepotrivita pe care firma Kasdum a avut-o, totusi a lucrat cu o forta pe care nu am vazut-o la altele, pentru asta i-am laudat si ii laud in continuare. Pentru ce trebuie sa ii critic, ii critic”, a spus Robu.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Woow Ati prezentat AMBELE pct de vedere. Felcitari, asa continuati 🙂

  2. si eliminarea arhitectului care insista sa ia spaga de la Holver pentru nenorocitul ala de parchet. Spaga e acordata legal prin contract intre arhitect si furnizor (factura, etc.), si e inclusa in pret. Cineva ar trebui sa verifice natura si obiectul respectivului contract…e vb doar de fonduri europene, nu?