Constantin Ostaficiuc, singurul candidat PDL din Timis, la alegerile europarlamentare. Ce scor si-a propus partidul?

TIMISOARA. Presedintele PDL Timis, Constantin Ostaficiuc este singurul candidat al acestui partid, din judetul Timis, care va avea un loc pe lista pentru alegerile europarlamentare din luna mai.

O decizie privind lista finala si locurile ocupate de fiecare candidat pe aceasta lista va fi luata la sfarsitul acestei luni, in cadrul unei sedinte a Colegiului Director al partidului, care se va desfasura la Bucuresti.

Mi-am depus actele pentru candidatura si va decide Colegiul Director si Biroul Permanent National. Listele se inchid la finalul lunii februarie, in ultimul Colegiu Director din aceasta luna. Saptamana viitoare o delegatie condusa de presedintele Vasile Blaga va participa la o intalnire cu CDU, in Germania, iar la reintoarcere se va organiza un Colegiu Director pentru ordinea pe lista. Voi respecta intru totul decizia colegilor mei„, a spus Ostaficiuc.

Presedintele PDL Timis a mai spus ca organizatia pe care o conduce si-a propus un scor de 30% la aceste alegeri.

Alaturi de Ostaficiuc s-a aflat si europarlamentarul Monica Macovei care a participat la o sedinta a Ligii Alesilor Locali unde s-a stabilit conducerea acestui organism.

Astfel, presedintele Ligii Alesilor Locali ai PDL Timis a fost ales primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu.

Sunt 357 de consilieri locali si 11 consilieri judeteni, adica o treime din administratia locala din Timis este portocalie, a fost aleasa de oameni sa le reprezinte interesele. Toti primarii de orase au fost la aceasta sedinta„, a declarat Ostaficiuc.

Monica Macovei le-a transmis alesilor locali ai PDL ca obiectivul principal este, in primavara acestui an, castigarea alegerilor europarlamentare.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.