Noutati :

Constantin Ostaficiuc: Parlamentarii PDL de Timis vor cere Guvernului sa rezolve problema revolutionarilor aflati in greva foamei

24 noiembrie, 2011 - 05:12 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
2

TIMISOARA. Biroul Permanent Judetean al PDL Timis i-a mandatat pe parlamentarii de Timis ai acestui partid sa depuna amendament la Legea Bugetului de Stat si sa ceara srpijinul Guvernului, astfel incat revolutionarii sa isi poata primi in continuare drepturile banesti.

Ieri, impreuna cu domnul prefect, am stat de vorba cu cei aflati in greva foamei, la sediul din Piata Traian, unde functioneaza Asociatia ALTAR in acest moment. Evident, umanitar, i-am rugat sa nu mai faca greva foamei, motiv pentru care am avut acest dialog cu ei. In urma acestei discutii, in BPJ al PDL, am decis ca parlamentarii de Timis sa trimita o scrisoare primului-ministru Emil Boc pentru a-i solicita sa incerce sa repare si sa depuna un amendament la legea bugetului pentru a crea o sursa de finantare , astfel incat acesti revolutionari sa sa isi primeasca drepturile. Scrisoarea se va redacta astazi si va pleca spre Guvern. Trebuie facute toate demersurile pentru a indrepta o astfel de decizie care, sigur, are si ea niste justificari de alta natura„, a declarat Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis.

Mai multi revolutionari din Timisoara sunt in greva foamei si prostesteaza fata de intentia Guvernului de a le suspenda drepturile banesti care le-au fost acordate, prin mai multe legi, de-a lungul ultimilor 20 de ani.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. N-am nimic cu revolutionarii, au meritul lor si trebuie respectati, le datoram asta dar am o pb cu impostorii! Sunt atatia oameni care n-au avut nici o tangenta cu revolutia si au obt prin diverse relatii carnet totusi, cu astia ce facem, cum ii deosebim?

  2. E de apreciat gestu, Revolutia a inceput aici macar atat sa faca, sa apere o memorie si onorea acestor oameni.