Constantin Ostaficiuc candideaza pentru un nou mandat la sefia CJT

"Puteti sa fiti siguri ca o sa candidez!", a anuntat presedintele Consiliului Judetean Timis, la incheierea sedintei de plen a CJT de joi. Declaratia a venit intr-un schimb de replici cu un coleg din Opozitie.  Consilierii l-au felicitat si i-au urat succes. "Mi-am anuntat candidatura, ca sa fie lamurita lumea. Au aparut tot fel de fel de variante, de Bruxelles, de America sau Australia, cine mai ştie pe unde...   Eu raman in Timisoara si voi candida pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Timis.  Nu vad de ce mi-ar cere partidul sa candidez la alta functie. E optiunea mea sa candidez la presedintia CJT, pentru un nou mandat Acest anunt vine dupa ce in urma cu cateva luni Ostaficiuc declarase ca nu intentioneaza sa candideze pentru fotoliul de primar al Timisoarei.

„Puteti sa fiti siguri ca o sa candidez!”, a anuntat presedintele Consiliului Judetean Timis, la incheierea sedintei de plen a CJT de joi.

Declaratia a venit intr-un schimb de replici cu un coleg din Opozitie.  Consilierii l-au felicitat si i-au urat succes.

„Mi-am anuntat candidatura, ca sa fie lamurita lumea. Au aparut tot fel de fel de variante, de Bruxelles, de America sau Australia, cine mai ştie pe unde…   Eu raman in Timisoara si voi candida pentru un nou mandat de presedinte al Consiliului Judetean Timis.  Nu vad de ce mi-ar cere partidul sa candidez la alta functie. E optiunea mea sa candidez la presedintia CJT, pentru un nou mandat

Acest anunt vine dupa ce in urma cu cateva luni Ostaficiuc declarase ca nu intentioneaza sa candideze pentru fotoliul de primar al Timisoarei.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.