Opinia Timisoarei

Constantin Ostaficiuc ar putea candida la o functie in PDL, la nivel national. Vezi ce spune de candidatura Elenei Udrea la sefia partidului!

TIMISOARA. Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis, a anuntat ca vizeaza o functie in cadrul partidului, la nivel national. El a comentat si anuntatele intentii de candidaturi ale Elenei Udrea si Vasile Blaga.

Este posibil să candidez la o functie in cadrul partidului”, a anuntat Ostaficiuc, intrebat fiind daca isi doreste o functie la nivel national.

Cat despre anuntatele intentii de a candida la presedintia PDL, ale Elenei Udrea si Vasile Blaga, Ostaficiuc a spus ca e foarte bine ca exista o competitie si ca s-ar putea sa mai existe si alte candidaturi.

Este foarte bine, e o competitie, s-ar putea sa mai existe si alti candidati, iar acest lucru demonstreaza ca PDL e un partid democratic. Aceste candidaturi demonstreaza ca suntem uniti si ca vom reconstrui impreuna pentru a redeveni partidul care am fost. Azi am aflat ca doamna Elena Udrea a anuntat ca va candida, ieri si domnul Vasile Blaga si-a anuntat intentia de a candida pentru aceeasi functie. Asteptam si celelalte candidaturi. Repet, ma bucur ca exista o competitie in cadrul partidului”, a declarat Ostaficiuc.

O delegatie a PDL Timis va participa la Conferinta Nationala a partidului care va avea loc in luna martie la Bucuresti si va avea un mandat de sustinere pentru unul dintre candidatii la functia de lider al PDL.

Exit mobile version