Noutati :

Constantin Ostaficiuc ar putea candida la o functie in PDL, la nivel national. Vezi ce spune de candidatura Elenei Udrea la sefia partidului!

12 februarie, 2013 - 02:38 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
11

TIMISOARA. Constantin Ostaficiuc, presedintele PDL Timis, a anuntat ca vizeaza o functie in cadrul partidului, la nivel national. El a comentat si anuntatele intentii de candidaturi ale Elenei Udrea si Vasile Blaga.

Este posibil să candidez la o functie in cadrul partidului”, a anuntat Ostaficiuc, intrebat fiind daca isi doreste o functie la nivel national.

Cat despre anuntatele intentii de a candida la presedintia PDL, ale Elenei Udrea si Vasile Blaga, Ostaficiuc a spus ca e foarte bine ca exista o competitie si ca s-ar putea sa mai existe si alte candidaturi.

Este foarte bine, e o competitie, s-ar putea sa mai existe si alti candidati, iar acest lucru demonstreaza ca PDL e un partid democratic. Aceste candidaturi demonstreaza ca suntem uniti si ca vom reconstrui impreuna pentru a redeveni partidul care am fost. Azi am aflat ca doamna Elena Udrea a anuntat ca va candida, ieri si domnul Vasile Blaga si-a anuntat intentia de a candida pentru aceeasi functie. Asteptam si celelalte candidaturi. Repet, ma bucur ca exista o competitie in cadrul partidului”, a declarat Ostaficiuc.

O delegatie a PDL Timis va participa la Conferinta Nationala a partidului care va avea loc in luna martie la Bucuresti si va avea un mandat de sustinere pentru unul dintre candidatii la functia de lider al PDL.

Rating

 • 11comentarii

recomanda prietenilor

Pareri

 1. SINCER ! CREDEAM CA A MURIT ACEST ,,BOT IMBLANIT” . DAR CUM VAD CUM VAD CA NU SA DUS , AI FAC O URARE : MANCATEA-R PUSCARIA , PORC SPINOS!

 2. eu nu stiu ce cauta udrea in ecuatia asta..cat despre ostaficiuc, e normal sa isi doreasca o functie la nivel national..sau va doriti sa nu fim deloc reprezentati…

 3. ca sa faci o opozitie puternica trebuie sa ai oameni puternici cu care sa o faci..ostaficiuc e unul dintre ei

  • corect,problema e , daca vrea sa faca o opozitie puternica….

 4. speram ca nu candideaza si popo-viciu…penalul ala…

 5. macar astia au o competitie adevarata! nu ca la psd cand tata socru s-a retras si a tras sforile sa iasa pontica sef de trib

 6. vedeti asa ceva la pnl? la pnl daca nu esti cu crin cel adormit in secunda 1 esti dat afara din partid…ca esti basist…tradator..insuficient de liberal

 7. Branduleee !!!MAI bine ai visa la ANI,lasa dracu functiile de partid,iese Bombonel,intri tu !!!

  • la ani sa se prezinte bojin cu robu, dar lasa ca rezolva crin treaba cu ani, dna…mai putin

 8. udrea nu are nici o sansa..daca raman doar ei doi, adica blaga si udrea, blaga castiga detasat

 9. Succes si sa porneasca Reconstructia.