Noutati :

Consiliul Judetean Timis urmeaza sa preia mai multe institutii deconcentrate si taberele scolare!

30 octombrie, 2013 - 07:52 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA.  Presedintele Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, a declarat ca se asteapta ca odata cu preluarea unor institutii si a taberelor scolare din judet, de catre CJ Timis, sa fie alocate sume de bani si de la bugetul national.

Sunt mai multe institutii care vor trece la CJ Timis. Dupa parerea mea, cred ca este un lucru benefic si cred ca acesta e primul pas inspre ideea descentralizarii adevarate. Sigur, va trebui sa vedem pe fiecare institutie in parte ce personal luam, care sunt fondurile si care sunt posibilitatile de continuare a activitatii. (…)Asteptam sa vedem daca taberele vor trece la Consiliul Judetean sau la anumite primarii din judet. Cu sumele de ban ice vor fi alocate odata cu preluarea, ne vom permite sa le sustinem financiar. De fapt, in mod obligatoriu vor fi sume de bani alocate odata cu preluarea unor institutii”, a declarat Bojin.

Pentru institutiile deconcentrate pe care urmeaza sa le preia CJ Timis, consilierii judeteni vor forma o comisie pentru a analiza oportunitatea cumpararii unei cladiri in care a functionat Directia Judeteana a Finantelor Publice Timis. Aceasta cladire, care acum este de vanzare, se afla langa Palatul Administrativ care gazduieste Consiliul Judetean Timis si Prefectura Timis.

Potrivit proiectului de descentralizare, trei tabere scolare, cea de la Poeni, Herneacova si Bogda, urmeaza sa fie trecute in administrarea Consiliului Judetean Timis.

Daca primele doua tabere sunt in stare de functionare, cea de-a treia, cea de la Bogda, este o ruina.

CITESTE SI: TABARA DE LA BOGDA! Candva loc de relaxare pentru spuma societatii, apoi cel al unor vacante minunate, azi o ruina a nimanui. FOTO si VIDEO!

CITESTE SI: Fostul sediu al Finantelor ar putea fi cumparat de catre Consiliul Judetean TimisInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...