Noutati :

Consiliul Judetean Timis construieste locuinte sociale. Cine ar putea primi apartament in noile blocuri?

8 octombrie, 2015 - 03:31 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Daca Primaria Timisoara a lasat garda jos in ceea ce priveste atribuirea de locuinte sociale,  cei de la Consiliul Judetean Timis au preluat stafeta in acest domeniu.

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra a anuntat ca CJT lucreaza la amenajarea unui bloc de locuinte preluat de la Medicina Legala cu parter si trei etaje. Vor fi acolo 48 de apartamente, iar jumatate dintre acestea vor fi ocupate de angajatii Consiliului Judetean Timis.

Totodata, saptamana aceasta, marti, Consiliul Judetean Timis a preluat de la Ministerul Apararii Nationale un imobil pe strada Matei Milo. Anul viitor acolo vor fi amenajate locuinte, iar jumatate vor fi pentru angajatii MApN.

Consiliul Judetean Timis urmeaza sa semneze si un contract cu ANL pentru demararea construirii a doua blocuri de locuinte cu 88 de apartamente si cu parcari aferente.

Am primit 11 hectare de teren, iar pentru inceput pe 2,5 hectare se vor construi blocurile. Lucrarile vor incepe in anul 2016, iar pe viitor ne vom putea extinde”, a declarat vicepresedintele CJT Calin Dobra.

Si aici, jumatate dintre apartamente vor fi alocate angajatilor MApN.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. M-am linistit,eu credeam ca locuintele sociale sint pentru familiile cu salariul minim pe economie care cu greu isi platesc chiria ,dar daca sint pentru functionariiCJ si angajatii MAPN e clar,lume selecta…care beneficiaza de 4xsalariul minim…pai din ce sa traiasca daca platesc 100si de euro chirie,are grija de ei judetul sa plateasca chirie mica sa le ajunga banii de excursii in strainataturi si toale de firma,bah