Noutati :

Consiliul Judetean Timis a prelungit protocolul cu Directia Generala Anticoruptie. Bojin: Nu am fost la DNA, nici la procuratura pentru vreun proiect al CJT!

18 decembrie, 2013 - 02:11 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

TIMISOARA. Consilierii judeteni au votat in plenul de miercuri prelungirea unui protocol semnat in mandatul trecut cu DGA, in timp ce un consilier judetean a cerut puncte suplimentare in acest document.

Consilierul judetean al PDL, Marius Martinescu a spus in plenul CJ Timis ca protocolul cu Directia Generala Anticoruptie ar trebui sa prevada mai mult decat tiparirea unor pliante si a tinut sa ii reaminteasca sefului CJ Timis, Titu Bojin, ca recent acesta a fost audiat.

Nu am fost la DNA, nici la Procuratura pentru vreun proiect al CJT. Vreti sa intelegeti, sa va retrageti cuvantul sau va iau microfonul. In conditiile in care nu va retrageti cuvantul… nu am fost pe niciun proiect al CJT la procuratura sau la DNA„, a spus, nervos, Bojin.

Bine imi retrag cuvantul vizavi de vizita dumneavoastra, eu sustin ca nu este cazul sa ne limitam doar la finatarea cu 60.000 de lei a acestor pliante cu strategia anticoruptie avizata de catre specialistii DGA„, a spus Martinescu.

In final, protocolul cu DGA a fost prelungit prin votul consilierilor judeteni.

Presedintele CJ Timis, Titu Bojin, a fost recent audiat de procurorii anticoruptie intr-un dosar care viza o firma care i-a apartinut sotiei si fiului sau si care a avut un contract cu Directia Apelor Banat pe vremea cand Bojin conducea aceasta institutie.

In 2011, a fost iscalit protocolul dintre Consiliul Judetean Timis si Directia Generala Anticoruptie prin care sa se promoveze activitati de prevenire si combatere a coruptiei, desfasurate de ministerul de Interne prin DGA, precum si pentru informarea personalului din CJT pentru prevenirea faptelor de coruptie. De asemenea, prin acest protocol Consiliul Judetean se obliga la alocarea unor fonduri pentru tiparirea si distribuirea de materiale informative anticoruptie, iar angajati ai DGA vor organiza intalniri cu functionarii din CJ Timis.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...