Noutati :

Consiliul Judetean nu se retrage de la ACS Poli. De ce vrea Titu Bojin sa fie adusi la club si oameni din Bucuresti sau alte zone

3 iulie, 2014 - 05:34 PM
Autor: Daniela Surulescu      
Categorie: SPORT
1
Primarul Nicoale Robu si presedintele Consiliului Judetean, Titu Bojin au avut o runda de discutii miercuri dupa-amiaza. Deocamdata nu s-a luat nici o decizie concreta referitoare la ACS Poli, dar Bojin spune ca lucrurile sunt pe drumul cel bun.
Chiar daca in ultimul timp s-a vehiculat ca CJT nu s-ar mai implica la clubul timisorean, presedintele Consiliului Judetean  a asigurat ca acest lucru nu se va intampla.
‘Nu ne retragem de la Poli, am spus doar  ca vom vedea cu ce bani vom contribui. Consiliul Judetean nu se poate retrage pentru ca are stadionul, iar pentru ca echipa sa poata juca pe stadion trebuie sa existe o asociere intre noi si ACS Poli. Daca va fi si Becicherecul in Liga a II-a, va fi un contract si cu ei. Pe stadion vor juca ambele echipe si echipa de rugby.  In privinta lui ACS Poli, se pune problema micsorarii sumei care va fi data pe langa costurile care deriva din folosirea stadionului, pentru ca folosirea stadionului este tot pe cheltuiala noastra si nu sunt sume mici, sunt chiar mari la nivelul Diviziei B”, a spus Bojin.
Presedintele CJT si-a reiterat pozitia in privinta lui Ioan Timofte si Dan Alexa. Bojin spune ca nu ii vrea neaparat plecati din club pe cei doi, dar ca ar trebui sa ocupe alte pozitii, mai ales ca, intelegerea pe care a avut-o cu Robu la venirea acestora a fost ca echipa sa nu coboare in mandatul lor mai jos de locul 13.
„Eu nu am spus niciodata ca Timofte si Alexa trebuie sa plece de la club, am spus si raman la aceeasi parere, ca Timofte si Alexa vor trebui sa-si regaseasca un loc in cadrul clubului in asa fel incat sa fie bine si pentru ei si pentru club. Si va trebui ca si Alexa, Timofte si Sunda,  si Velcea, Florentiu Staicu, Robu sau Bojin sa-si asume impreuna responsabilitatea. Si va promit ca asa se va intampla!
Ati vazut cat de corect a fost Florentiu Staicu ca si-a dat demisia fara probleme, asa cum am stabilit. Cand l-am pus pe Sunda am spus ca daca se va impune a noua schimbare de schimbare de antrenor, Staicu isi va da demisia. A fost foarte corect si il apreciez ca si-a respectat cuvantul si a plecat din functie. El a ramas vicepresedinte al Consiliului de Administratie, ne ajuta si ne va ajuta. Va trebui sa priceapa acelasi lucru si cei care astazi dau vina numai pe Velcea sau pe Sunda. Pentru ca, cu toata dragostea si fata de Alexa si de Timofte, ei nu pot sa nu fie de acord ca au preluat echipa de pe locul 13 si au predat-o, de fapt nu au predat-o inca, pe locul 16, am picat din Liga I. E un lucru cert. Nu am nimic nici cu Timofte, nici cu Alexa, dar  nu trebuie sa fi doar presedinte sau sef in club daca vrei sa ajuti echipa Timisoarei. Intelegerea mea cu domnul Robu cand au venit Alexa si Timofte a fost una singura si clara, sa numergem mai jos de locul 13,  daca putem sa venim mai sus pana la locul 9-10, aveau dreptul si niste premieri, dar nu s-a realizat”, a spus Bojin.
Presedintele Consiliului Judetean vrea in continuare la club o formula de conducere care sa-si asume responsabilitatea si  careia sa i se traseze niste obiective clare, chiar daca asta inseamna  si cooptarea unor oameni din capitala sau din alte zone ale tarii.
„Daca era vorba de o firma particulara poate ne-am mai gandi si am spune, hai sa le mai dam posibilitatea celor care au fost sa mai faca inca un an de incercari, dar intr-o societate care este colectiva, trebuie sa pricepem ca trebuie sa gasim o formula care sa fie lucrativa, care sa-si asume altfel responsabilitatile si la care sa-i facem documentele pentru incadrari pe perioade sau obiective partiale,sa stabilim clar cate puncte trebuie sa ai dupa 10 etape, dupa 15, dupa 20, in asa fel incat sa avem timpul necesar si sa nu mai ajungem in postura de a pica iar, desi noi asiguram toate conditiile. Pentru ca au avut asigurate toate conditiile anul trecut, nu au fost cele mai mari salarii, dar au fost platite la zi, cu impozite si taxe si tot ce se impune. Si e greu in aceste conditii sa spui ca din 35 de jucatori cati a avut Poli nu am fost in stare sa cream un lot de 14-15 jucatori care sa poata sa castige un meci acasa, din martie si pana acum. Asta e adevarul! Nu am nici o placere de a fi in dezacord, dar trebuie sa vedem cum este cu oamenii care vor ramane in club,  cu cei care vor trebui sa faca un pas in lateral, cu cei care nu vor mai fi in club, pentru ca vor fi si din acestia…Nu o sa aducem din Bucuresti 20 de oameni, dar poate o sa fie unu sau doi care o sa fie si din Bucuresti sau din alta parte si care sa ajute la repozitionarea clubului sau a echipei. Vom incerca sa mai aducem 1-2 oameni care se pricep pe linie fotbalistica , sa ne punem de acord din punct de vedere a unei echipe tehnice”, a mai spus Bojin.
„Va fi o formula noua, dar asta nu inseamna ca nu vor mai fi si oameni care au mai fost. Va fi o formula cu maxim 25 de jucatori. daca vom promova in Liga I la anulvor primi prima la obiectiv, in rest reducem toate cheltuielile la club„, a conchis presedintele CJT.


Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Cele precizate de Dul Bojin sunt juste,dar a ne trimite din nou
    la cei de la Bucuresti nu ne face cinste.Sper ca nu ete vorba
    iar devTov.Iancu.Tot cu asemenea masuri cu aducere de echipe
    din afara Timisoarei s-au indepartar cadrele locale.