Consilierul local PDL Timisoara, Stefan Sandu, catre Nicolae Robu: Facebook-ul si cimitirele nu se intrepatrund!

TIMISOARA. Consilierul local al PDL Timisoara, Stefan Sandu l-a criticat pe primarul Nicolae Robu ca a propus un proiect de hotarare privind cimitirele, pe ultima suta de metri, in plenul CLT. Iar alesii n-au avut, evident, vreme sa il studieze ca sa voteze in cunostinta de cauza.

Stefan Sandu l-a trimis pe primarul Nicolae Robu in cimitire, pentru a discuta cu femeile care ingrijesc morminte.

In cursul saptamanii ne-a foat adus in plen proiectul ce continea noul regulament de functionare a cimitirelor. A fost respins proiectul pe buna dreptate pentru ca in primul rand ne-a fost adus doar in plen. Situatia cimitirelor in Timisoara e cat se poate de negativa, chiar dezastruoasa, ori in aceste conditii nu e normal sa ni se aduca proiectul cu 5 minute inainte. A fost propus un proiect care seamana mult cu cel actual ori in aceste conditii, masurile care trebuie luate pentru a stabili masurile de imbunatatire nu se regasesc in acest proiect. In ultimii 10 ani nu s-a observat nicio imbunatatire a situatiei din cimitire. In Rusu Sireanu s-au desfintat alei pt a se face inmormantari, cei care au primit acei 2-3 mp cu siguranta nu au platit toti banii din actele oficiale. Prima reactie a administratiei a fost legata de modul in care se vor colecta banii de catre primarie. Primarul ar trebui sa se deplaseze in cimitir si sa isi petreaca jumatate de ora alaturi de batranele care ingrijesc cimitirele si va afla tot ce se intampla. Trebuie sa aiba un contact real cu cei din acest oras. Facebook-ul si cimitirele nu se intrepatrund„, a declarat Sandu.

El a mai spus ca PDL va initia o hotarare de Consiliu Local prin care va propune ca un compartiment al Primariei Timisoara se se ocupe de administrarea cimitirelor din municipiu.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...