Noutati :

Consilierii locali se intalnesc in sedinta extraordinara pentru parcarile subterane

1 mai, 2012 - 09:09 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: ADMINISTRATIE
3

TIMISOARA. Consilierii locali vor sa voteze din nou asocierea Societatii de Administrare a Domeniului Public cu doua firme care ar putea sa amenajeze controversatele parcari subterane la Timisoara, dupa ce in sedinta ordinara de saptamana trecuta au respins un proiect de hotarare in acest sens.

Mai multi alesi locali au cerut organizarea unei sedinte extraordinare in care sa voteze din nou proiectul care prevede continuarea unor negocieri cu doua firme, una din Brasov si una din Graz, care ar putea sa investeasca in 5 parcari subterane in zona centrala a Timisoarei.

„Dupa discutii purtate de Comisia de negocieri pentru realizarea de parcari subterane si supraterane, care au durat peste cinci luni, propunem Consiliului local aprobarea intocmirii unui draft de contract de asociere in participatiune cu firma Kronvest Investment Group SA din Brasov. Acestia propun construirea in regie proprie a trei sau patru parcari care vor descongestiona zona centrala. De asemenea, firma Mandelbaum din Graz este dispusa sa investeasca intr-o parcare in spatiul de la Continental – Ceasul floral”, motiveaza Comisia de negociere proiectul de hotarare.

Potrivit proiectului, Societatea de Administrare a Domeniului Public ar trebui sa se asocieze cu firma Kronvest Investment Group din Brasov pentru amenajarea a 4 parcari: in zona Parcului I.C. Bratianu – Casa COS; in zona Fantanii Punctelor Cardinale – Parcul din zona Tribunalului – Biserica Catolica; in zona Pietei Marasti sau/si in Parcul Botanic. Un contract similar ar urma sa se incheie cu firma Mandelbaum din Graz, pentru construirea unei parcari subterane in spatiul ceasului floral de langa Hotelul Continental.

Consilierii locali se vor intalni in sedinta extraordinara joi, 3 mai, incepand cu ora 15:00.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 3comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. parcarile astea trebuiau facute acum 10-12 ani ! desigur ca dezinteresul fata de cetatean ,proprile interese ,spagile ,samd ,au facut ca aceste lucrari sa nu fie facute .bineinteles ca s-au tras niste dungi pe sosele ,iar voi le-ati decontat ca fiind mari realizari ca locuri de parcare.una peste alta o mare BATAIE DE JOC LA ADRESA PROSTIMII ,ADICA A NOASTRA .

  2. Chiar nu ar fi mai bune parcari in mai multe etaje. Asa cum sint si in alte regiuni unde apa freatica este la risc de inundatii… Cine si-a pus in cap parcarea subterana?? Fostele garnizoane militare destuld e centrale ar avea spatiul necesar…

  3. Dupa graba cu care se incearca votarea acestor asocieri bag sama ca iar sunt niste interese in spate. Stie cineva in ce conditii se fac asocierile?