Noutati :

Consilierii locali ai PDL din Timisoara care au votat bugetul local au scapat doar cu o mustrare verbala

14 aprilie, 2013 - 09:18 AM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: POLITIC
0

TIMISOARA. Biroul Permanent Judetean al PDL Timis i-a ”scos la tabla” pe consilierii locali care au votat proiectul de buget atat la Lugoj, cat si la Timisoara, aceasta dupa ce deputatul Alin Popoviciu a anuntat sanctiuni.

Consilierii locali din Lugoj au explicat conducerii partidului ca au avut 14 proiecte sau amendamente la buget, au purtat negocieri cu consilierii majoritari, iar din cele 14 puncte au reușit să negocieze zece, astfel ca au decis sa voteze intreg bugetul.

Consilierii locali din Timisoara au explicat ca au negociat inainte de plenul CLT marirea bugetului pentru agenda cultural-sportiva si au considerat ca daca au obtinut acest punct este suficient sa voteze intreg proiectul de buget.

Biroul Permanent Judetean al PDL Timis a decis sa ii avertizeze verbal doar pe consilierii locali din Timisoara, pentru a avea mai multa grija pe viitor.

CITESTE SI: Alin Popoviciu: consilierii locali PDL care au votat bugetele Timisoarei si Lugojului risca sa fie sanctionatiInformatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...