Noutati :

Consilierii judeteni si-au votat BENEFICII, daca la proiecte stau prost! Vor parca GRATIS in centrul Timisoarei!

28 octombrie, 2015 - 01:01 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
2

TIMISOARA. Sedinta de plen a Consiliului Judetean Timis a inceput cu votarea unor beneficii chiar pentru consilierii judeteni. Ei au cerut sa parcheze gratuit in plin centrul orasului.

Asta desi misiunea lor in functiile in care se gasesc nu necesita niciodata vreo interventie urgenta. Poate doar pentru o promenada cu familia sau un tur la magazinele de pe Corso ori Surogat.

Dar daca se poate, de ce sa nu profitam? Asta par sa-si fi spus alesii judeteteni.

moment-reculegere-cjt

Dupa noile reguli, impuse chiar de ei, consilierii judeteni vor putea parca gratuit pe cinci locuri rezervate lor in parcarea aflata langa Piata 700 si care apartine Consiliului Judetean Timis. Cele cinci locuri vor fi alocate celor de la Consiliul Judetean Timis, precum si conducerii Prefecturii Timis.

In cazul in care un consilier judetean nu mai ”prinde” un loc liber, va plati parcarea si apoi isi va putea deconta bonul.

Am propus 5 locuri rezervate pentru consilierii judeteni, ma gandesc ca este valabil ca propunere si ca sunteti de acord. Va propun sa avem 5 locuri, care sa poata fi folositi si de conducere, fara sa fie preferentiale pentru conducere. Cei care ajung in cele cinci locuri parcheaza, cei care nu ajung parcheaza pe baza de bon si se poate deconta. Raman cele cinci locuri care, ma gandesc, ca putem fi solidari si cu prefectura, ca prefectul, subprefectul sa poata beneficia. Accesul se face pe baza legitimatiei de consilier. Primul venit, primul servit, au dreptul sa intre si alti consilieri, i se da bilet si are dreptul sa deconteze”, a spus presedintele Consiliului Judetean Timis Titu Bojin.

Noul regulament instituie si un nou tarif de parcare pentru cei care isi vor face abonamente pentru a parca aici.

Abonamentul va costa 250 de lei, fata de 300 cat a fost pana acum pentru o perioada mai mare de 3 luni. Plata se va face in avans.

Tariful de parcare este de patru lei pe ora.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 2comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Niste gunoaie ordinare…iară 5 locuri in minus pentru ca lor le trebe locuri rezervate, da ei ce nu isi lasa masina acasa ? Au parcarea la primărie, au vizavi de primărie. Ah, scuze, sunt prea departe de piata si de pista de lansare a ozn.urilor.

  2. Ati uitat sa rezervati cate un loc de parcare pentru prof.dr.ing.Nicolae Robuuuuu!!!! Si asta in fiecare zona a orasului, nu? Daca are treaba cumva, pe undeva, si n-are unde parca? Aaaaa, si neaparat sa-i rezervati un loc de parcare la Groapa de Gunoi de la Sag.