Noutati :

Conservatorii din Timisoara mai asteapta. Consilierii locali nu le dau inca un sediu, desi Ioan Cojocari ar fi vrut sa se puna bine cu Maria Grapini

1 martie, 2011 - 06:20 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

Partidul Conservator Timis mai asteapta pentru un sediu in centrul orasului. Consilierii locali au decis astazi ca spatiul cerut de ei nu poate fi atribuit formatiunii politice, deoarece se afla in proces de retrocedare.

„Eu vreau sa ma pun bine cu doamna Grapini. Data trecuta am zis ca partidul este prea mic pentru  nu spatiu asa de mare. Acum avem un proces pe rol, exact cum a fost cu sediul PSD. Un revolutionar revendica si el spatiu. Eu sustin proiectul de legalitate. Cu ocazia asta ma impac si eu cu doamna Grapini”, le-a spus secretarul Ioan Cojocari alesilor locali in sedinta ordinara. Consilierii locali nu au fost insa de acord cu el.

Marinel Horablaga si Adrian Pau sunt de acord ca partidele politice nu trebuie puse inaintea celor care au luptat in revolutie.

„Vorbim despre un erou si vorbim de o solicitare a urmasilor dansului. Deci in aceasta situatie, daca noi nu putem sa le dam unor urmasi, ai celui care a facut revolutia in Romania, pe 22 decembrie ascultam impreuna imnul. Acum mergem catre partidele politice. Nu stiu de ce nu i s-a dat acestui erou sau urmasilor lui pana acum un spatiu. Daca vreti sa va puneti bine cu partidele politice, puneti-va”, a spus Adrian Pau.

Sediul de pe strada Episcop Augustin Pacha nr. 1 are 91 de metri patrati, potrivit sefului Directiei de Patrimoniu, ceea ce inseamna ca ii poate fi atribuit revolutionarului sau urmasilor sai. Procesul este insa in derulare. Intr-un final, consilierii locali nu au fost de acord ca sediul sa fie destinat Partidului Conservator.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Nea Cojo’ se pune bine cu Grapini? Pai da, ca poate ramane fara post mai putin. Si am auzit ca grapini ar avea nevoie de secretar :)))