Conferinta: Oportunitati de finantare in Regiunea Vest in anul 2023 organizata de CCIA Timis

TIMISOARA. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Asociația Consultanților în Management din România (AMCOR) organizează o conferință regională interactivă în care se vor aborda cele mai noi informații privind Fondurile Europene disponibile pentru organizațiile din Regiunea Vest în 2023, sub genericul:

Noi soluții de Finanțare Europeană în anul 2023

Oportunități de finanțare în Regiunea Vest

Evenimentul va avea loc în data de 13 iunie 2023, ora 11.00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, Sala Banat.


Scopul conferinței este de a face cunoscute diferite programe de finanțare de la nivel central și din Regiunea Vest în vederea prezentării oportunităților de finanțare care urmează a fi lansate pentru organizațiile private și publice din Regiunea Vest, prezentate de experți în domeniu.

În deschiderea conferinței vor lua cuvântul Președintele CCIA Timiș, Florica CHIRIȚĂ, iar din partea AMCOR, Petre Luigi LUICAN – Președinte și Marian MOCAN – Vicepreședinte.

Și-au anunțat participarea reprezentanți ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, Agenției pentru Dezvoltare Regională Regiunea Vest, Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale, Organismului Intermediar Regional pentru Programe Europene Capital Uman Regiunea Vest.

Lucrările conferinței vor fi urmate de o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Participarea la eveniment este gratuită și se face pe bază de înscriere.

Termen de înscriere: 5 iunie 2023.


Confirmarea participării se face accesând link-ul:
https://forms.office.com/r/Qcr5prMxrw.

***

Informații suplimentare la tel. 0723 492 261, e-mail: [email protected], Oana Spătaru – consultant cameral.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...