Conferinta Judeteana REPER Timis. Membrii formatiunii au ales conducerea Filialei Judetene

TIMISOARA. Duminica, in 30.07.2023, a avut loc, Conferința Județeană REPER Timiș. La acest eveniment au participat și copreședinții organizației naționale – Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru, precum și deputații REPER Andrei Lupu, Lorant Sas, Alin Prunean și Daniel Toda.

În cadrul acesteia, membrii au fost chemați să aleagă conducerea Filialei Județene Timiș.

Credem în tradiție, dar și în puterea înnoirii. Ne adresăm celor care, la fel ca noi, cred în libertate, unitate șisolidaritate și celor care vor o administrație profesionistă și implicată în oferirea de soluții viabile pentru județul nostru.

Credem în puterea democrației și a dialogului și suntem adepții comunicării permanente și transparente a ideilor și viziunilor pe care ni le asumăm„, transmit reprezentantii REPER

Votul a avut loc în regim on-line, în linie cu imaginea de partid digital, modern și adaptat nevoilor unei societăți dinamice pe care REPER le promoveaza. Ca urmare a centralizării voturilor, componența forului de conducere este următoarea:

• Copreședinți – Anca Micșa-Oprea și Cristian Răducă
• Secretar General – Gabriela Ridegu
• Responsabil Comunicare – Mihai-Florin Donțu
• Responsabil Resurse Umane – Andreea Silvia Chinezu
• Responsabil Strângere de Fonduri – Cristian Ruță
• Vicepreședinți – Harry Müller, Ionica-Daniela Lăcătușu, Cristian Pușcaș, Anca Gabriela Mathe
• Membrii – Dan Damian, Diana Maftei, Adriana Durlă, Daniela Vlad, Dan Bădiță

Ne dorim să fim un reper al dialogului constructiv, al politicilor publice aplicate și al soluțiilor moderne, iar conducerea bicefală a acestei filiale este un prim pas. Credem în puterea comunătățior de coagulare, cheia unei guvernări de succes fiind colaborarea și coordonarea mai multor idei printr-un discurs civilizat și orientat spre soluții”, a spus Anca Micșa-Oprea:

REPER își propune ca, la nivel județean, să fie nu doar alternativa la actuala constelație politică, dar și vehiculul politic care să demonstreze că soluțiile pot fi livrate și altfel decât pe planșe sau randări 3D. Avem printre noi tineri care și-au dovedit utilitate și cunoștințele în construirea unui plan de politici publice, dar și novici în domeniu, veniți cu multă dorință de muncă. Bineînțeles, suntem deschiși oricărui timișean care dorește să se implice în proiectul nostru„, a adaugat Cristian Răducă.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...