Noutati :

Conferinta euro-regionala in domeniul zoonozelor parazitare la Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului

16 octombrie, 2014 - 02:39 PM
Autor: Anonim      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. In perioada 16-18 octombrie, Facultatea de Medicina Veterinara din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara a Banatului Regele Mihai I al Romaniei gazduieste prima Conferinta euro-regionala pe zoonoze parazitare.

Conferinta este organizata de USAMVB si Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara. Manifestarea are ca scop schimbul international de informatii si publicarea cercetarilor in domeniul zoonozelor parazitare umane si veterinare, obiectivul principal fiind promovarea cercetarii stiintei parazitologice pentru a proteja sanatatea oamenilor si a animalelor.

Rezultatele conferintei vor fi publicate intr- un supliment al revistei medicale ” Stiinta Parazitologica ” . Lucrările cele mai interesante vor fi publicate integral intr-un numar special al aceleiasi reviste .

Conferinta va avea loc anual in luna octombrie reprezentand un forum de discutii cu privire la realizările si problemele intampinate in zoonozelor parazitare .

Mai multe informatii despre conferinta se pot obtine de pe site-ul manifestarii.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...