Noutati :

Concursurile de manageri la Biblioteca Judeteana, Muzeul Satului si Teatrul Merlin au fost anulate. Unii candidati au facut copy/paste

9 februarie, 2011 - 02:25 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
0

Comisia de contestatii formata la nivelul Consiliului Judetean Timis pentru a da verdictul final in cazul concursului de manageri pentru institutiile culturale ale CJT a anulat trei concursuri. Unii candidati au copiat pasaje din proiectele castigatoare ale altor institutii.

Dorin Hehn, secretarul Comisiei pentru cultura din cadrul CJT, a declarat ca trei concursuri de manageri organizate recent de CJT au fost anulate de Comisia de contestatii. Este vorba despre Muzeul Satului, Biblioteca Judeteana si Teatrul de copii si tineret „Merlin”.

„Cei care au participat la concursul de manageri la Biblioteca Judeteana au facut copy/paste. In proiectele prezentate au fost copiate pasaje din proiectele castigatoare ale altor biblioteci din tara”, a declarat Dorin Hehn.

Nu acesta a fost, insa, motivul pentru care concursurile au fost anulate. Conform lui Dorin Hehn, nu a fost respectata componenta comisiei de examen. „O treime din comisie ar fi trebuit sa fie formata din reprezentantii administratiei care organizeaza concursul si doua treimi din specialisti. Aceasta regula nu a fost aplicata la aceste concursuri”, a mai precizat Hehn.

Initial, concursul de manageri pentru Muzeul Satului a fost castigat de Tiberiu Ciobanu, cel de la Teatrul de copii si tineret „Merlin” a fost castigat de Eva Labadi, iar la Biblioteca Judeteana nu a fost declarat niciun castigator.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...