Noutati :

Concursul de inspectori scolari generali se amana. Cornel Petroman va conduce ISJ Timis pana la finalul anului scolar 2012-2013!

21 august, 2012 - 12:12 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
1

TIMISOARA. Anuntatul concurs de inspectori scolari generali va avea loc la o data ce va fi anuntata, candva, de Ministerul Educatiei. Ceea ce este sigur e ca in anul scolar 2012-2013 Inspectoratul Scolar Timis va fi condus de Cornel Petroman.

Concursurile pentru functiile de inspectori scolari generali si adjuncti ar fi trebuit sa fie organizate la sfarsitul lunii august 2012. Insa Ministerul Educatiei a anuntat ca amana aceste concursuri pentru o data care va fi stabilita ulterior.

Pana atunci, insa, Cornel Petroman, actualul inspector scolar general al judetului Timis, a primit o decizie in baza careia va conduce invatamantul din judetul Timis in anul scolar care sta sa inceapa, 2012-2013.

Eu mi-am primit numirea pentru anul scolar 2012-2013. Concursul va fi sine die„, a declarat Petroman.

Fostul inspector scolar general din Timis, Marin Popescu a declarat in repetate randuri ca va participa la concursul de inspectori scolari, cand acesta va fi organizat. Nici Cornel Petroman nu a exclus o participare la acest examen.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Auuuuu! Ce ma doare burta de ras!!!! Cum, USl-ul spunea si reprosa ca …din 2008…nu s-au mai tinut concursuri de catre PDL-niste nenorociti!-si ca ei daca si cu parca…iaca barca! Deci sa inteleg ca acum nu mai este nici macar o graba! Ei bine, numai si pt asta si am sa il votez pe MRU!