Concurs pentru toti copiii din Timisoara. Premiul cel mare e o tableta

TIMISOARA. Toti copiii din Timisoara sunt invitati sa participe la un concurs de eseuri sau afise pe tema violentei domestice, cu premii atractive.

CITESTE SI: S.O.S. Biserica romano – catolica in ruina de la Ofsenita. Ambulanta pentru Monumente intervine de urgenta in Timis 

Pana in data de 16 noiembrie, cei interesati pot trimite pe adresa de mail: [email protected] un eseu sau un afis pe tema violentei domestice.

Consursul este realizat in cadrul proiectului „sEVA-Stop! Eliminam violenta si agresivitatea”, proiect cofinantat din Fondul Social European prin intermediul POCU 2014-2020, de către Directia de Asistenta Sociala a Municipiului Timisoara.

Concursul de adreseaza elevilor din ciclul prescolar, primar, gimnazial si cel liceal.

Lucrarile trimise pe adresa [email protected] vor fi insotite de numele si prenumele autorului, varsta, unitatea de invatamant si un numar de telefon de contact.

Premiul I consta intr-o tableta, premiul al II-lea consta intr-o boxa portabila, iar premiul al III-lea – o camera web si un set de casti audio.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.