Noutati :

CONCURS! opiniatimisoarei.ro te trimite la spectacol! Castiga bilete la Festivalul Dramaturgiei! Intra in competitie!

15 aprilie, 2015 - 10:55 AM
Autor: Anonim      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. In perioada 15-22 aprilie si 6-13 iunie, la Timisoara se va desfasura cea de-a XX-a editie a singurului festival din Romania dedicat dramaturgiei romanesti, Festivalul European al Spectacolului Timisoara – Festival al Dramaturgiei (FEST-FDR).

Evenimentul este organizat de Teatrul National Timisoara cu sprijinul Ministerului Culturii, al Primariei Municipiului Timisoara si al Institutului Cultural Roman. In cadrul festivalului vor fi spectacole in aer liber, in sala, dar si spectacole de teatru si dans.

opiniatimisoarei.ro organizeaza concurs cu bilete la mai multe spectacole!

Tot ce trebuie sa faci este sa raspunzi la intrebarea zilei si sa trimiti un mail cu raspunsul corect, numele complet si numarul de telefon, pe adresa [email protected]. Nu uita sa treci si numele spectacolului la care vrei sa ajungi, dintre cele ce vor fi mentionate la Intrebarea Zilei!

Intrebarea va fi pusa pe pagina de Facebook a site-ului nostru! Va fi declarat castigator cel care a trimis primul e-mail cu raspunsul corect pentru fiecare din reprezentatii, sosit pe adresa mentionata.

Mult succes!

Iata mai jos LISTA spectacolelor din cadrul Festivalului pentru care pot fi castigate bilete la concursul nostru!

Prima parte a festivalului, care incepe miercuri 15 aprilie, propune o serie de reprezentatii de exceptie, programate dupa cum urmeaza:

Miercuri, 15 aprilie, de la ora 17.00, la Casa Armatei, spectacolul ”Sfantul din Sfantu Gheorghe” de Peca Stefan, regia Ana Margineanu, Teatrul „Andrei Muresanu” Sf. Gheorghe

Miercuri, 15 aprilie, ora 19.30, Sala Mare a Teatrului National Timisoara, spectacolul ”Viata-i mai frumoasa dupa ce mori”, un spectacol de Mihai Maniutiu, Teatrul „Tomcsa Sándor” Odorheiul Secuiesc

Miercuri, 15 aprilie, de la ora 21.00, la Sala 2 a Teatrului National Timisoara, spectacolul ”Organic” de Saviana Stanescu, regia Andrei Majeri, Teatrul National Bucuresti

Joi, 16 aprilie, de la ora 18.00, la Sala 2 a Teatrului National Timisoara, are loc spectacolul „Pe ceas. Cu 60 de minute mai batran” de Peca Stefan, regia Malte C. Lachmann, Teatrul National Timisoara si Badisches Staatstheater Karlsruhe.

Joi, 16 aprilie, de la ora 21.00, la sala Mare a Teatrului National Mihai Eminescu Timisoara, are loc spectacolul „Orfanii si capsunile” de Werkgruppe2, regia Julia Roesler, Teatrul National Craiova.

Vineri, 17 aprilie, de la ora 18.00, la Sala 2 a Teatrului National Timisoara, are loc spectacolul „Fen Fires”, de Nino Haratischwili, Spectacol cu traducere in limba engleza, regia Brit Bartkowiak, Deutsches Theater Berlin / Teatrul National Slovac Bratislava.

Vineri, 17 aprilie, de la ora 21.00, la Sala Mare a Teatrului National Timisoara, are loc spectacolul „I’m afraid we know each other now”, spectacol cu traducere in limba engleza, regia Dominique Schnizer, Gavella Theatre Zagreb.

Sambata, 18 aprilie, de la ora 18.00, la Sala Mare a Teatrului National Timisoara, are loc spectacolul „Ich befurchte, jetz kennen wir uns” , spectacol cu traducere in limba engleza, regia Miriam Horwitz.

Sambata, 18 aprilie, de la ora 21.00, la Sala 2 a Teatrului National Timisoara, are loc spectacolul „Maria de Buenos Aires”, regia Ada Lupu.

Duminica, 19 aprilie, de la ora 17.00, la Studio Utu Strugari al Teatrului National Timisoara, are loc spectacolul ”Amalia respira adanc” de Alina Nelega, regia Tudor Lucanu, Teatrul National Cluj.

Duminica, 19 aprilie, ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului National Timisoara, spectacolul ”Cel care inchide noaptea”, de Nona Ciobanu, Teatrul Maghiar Cluj.

Duminica, 19 aprilie de la ora 21.00 in Sala 2 a Teatrului National Timisoara, spectacolul ”In trafic”, de Alina Nelega, Teatrul National Targu-Mures

Luni, 20 aprilie ora 17.00 la Studio Utu Strugari al Teatrului National Timisoara, spectacolul ”Amintiri din epoca de scoala” de Mihaela Michailov, Asociatia ADO Bucuresti

Luni, 20 aprilie, ora 18.00, in Sala Mare a Teatrului National Timisoara, spectacolul ”Noul locatar” de Eugène Ionesco, regia Tompa Gábor, Teatrul Nottara, Bucuresti

Marti, 21 aprilie, de la ora 19.00, in Sala Mare a Teatrului National Timisoara, spectacolul ”Copiii foametei. Marturii” de Alexei Vakulovski, regia Luminita Tacu, Teatrul National „Mihai Eminescu” Chisinau

Miercuri, 22 aprilie, de la ora 17.00, la Casa Armatei, spectacolul ”Produse domestice” de Xandra Popescu, regia Ioana Paun, WASP, Bucuresti

Miercuri, 22 aprilie, de la ora 19.00, la Sala 2 a Teatrului National Timisosra, spectacolul ”Viza de clown” de Saviana Stanescu, regia Alexandru Mihail, Teatrul Odeon, Bucuresti

Prima parte a FEST-FDR se va incheia miercuri, 22 aprilie, unde, de la ora 21.00, la Sala Mare a Teatrului National Timisoara va avea loc concertul extraordinar Subcarpati + Orchestra.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...