Noutati :

Concurs online pentru copiii din Timisoara si din intreaga tara. Tema: Descopera Dunarea!

10 august, 2020 - 12:30 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SOCIAL
0

Administratia Bazinala de Apa Banat (ABA Banat) a inceput derularea proiectului de responsabilizare sociala “Descopera Dunarea”. Acesta se desfasoara la nivel national si este coordonat de Administratia Nationala „Apele Romane”.

Scopul proiectului este acela de a stimula copiii si adultii sa petreaca cat mai mult timp in natura, langa un curs de apa, lac sau la malul marii, creand opere inedite, care ulterior vor fi premiate.

Proiectul este unul online si se adreseaza tuturor copiilor de varsta scolara din Romania dornici de aventura in natura.

Ce trebuie sa faceti pentru a lua parte la acest concurs? Acolo unde gasiti un curs de apa, un lac sau chiar pe malul marii creati un tablou sau un personaj preferat folosind crengi, bete, pietre, frunze sau materiale reciclabile precum hartie, sticla sau plastic. Fotografiati lucrarea si trimiteti poza pe adresa de email [email protected], mentionand numele autorului, varsta si localitatea de resedinta.

Imaginile vor fi postate pe pagina de facebook ”Descopera Dunarea”, si vor astepta aprecierile vizitatorilor. Primele cincizeci de imagini aflate in top-ul aprecierilor vor fi rasplatite cu ghiozdane complet utilate. Termenul limita este 11 septembrie.

“Descopera Dunarea” este un proiect inspirat de evenimentul ”Danube Art Master” initiat de catre Comisia Internationala pentru Protectia Fluviului Dunarea. Evenimentul, aflat la a opta editie, este organizat la nivelul celor zece tari dunarene si anume: Germania, Austria, Slovacia, Ungaria, Croatia, Serbia, Romania, Bulgaria, Republica Moldova si Ucraina.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...