Noutati :

Concurs de inot pentru profesionisti si amatori deopotriva, la Timisoara. Inscrie-te la Smartfit Swimming Challenge!

13 noiembrie, 2019 - 01:37 PM
Autor: Redactie      
Categorie: SPORT
0

Până sâmbătă, 16 noiembrie, timișorenii pasionați de înot se pot înscrie la Smartfit Swimming Challenge, o competiție locală de înot pe echipe formate din 8 membri. Echipele pot fi mixte, singura condiție fiind ca participanții să fi împlinit vârsta de 18 ani. Concursul nu se adresează doar profesioniștilor, ci sunt așteptate toate persoanele dornice să își testeze abilitățile și condiția fizică.

Intenția noastră este să reunim persoane care împărtășesc plăcerea de a înota, concursul fiind o oportunitate de a înota alături de prieteni într-un context dinamic, chiar și în sezonul rece. Încurajăm participanții să se susțină și să se motiveze reciproc, clasamentul contează mai puțin” au spus reprezentanții Smartfit.

Competiția va avea loc în data de 23 noiembrie, la Smartfit Studio 3 din incinta Shopping City Timișoara.

Fiecare membru al echipei va trebui să înoate timp de 30 de minute, cât mai multe ture, într-un bazin semiolimpic, care are 25m lungime, 10m lățime (4 culoare) și 1,4m adâncime. Primele 3 echipe care vor cumula cea mai lungă distanță în înot, vor fi desemnate câștigătoare și vor ocupa un loc pe podium.

Taxa de înscriere este de 300 RON/echipă, iar înscrierile se fac la recepția centrului de fintess Smartfit Studio 3. Mai multe detalii despre eveniment se regăsesc aici: https://www.facebook.com/events/1795478694083964/Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...