Noutati :

Concurs de fotografie cu imagini din Euroregiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa. Oricine poate participa. Care sunt premiile

6 octombrie, 2017 - 10:10 AM
Autor: Anonim      
Categorie: FUN
0

TIMISOARA. Se implinesc 20 de ani de la infiintarea Agentiei de Dezvoltare Euroregionala Dunare-Cris-Mures-Tisa, iar cu aceasta ocazie se lanseaza un concurs de fotografii, care sa reflecte specificul si momente din viata de zi cu zi a oamenilor care traiesc in aceasta zona. Toti cei interesati sa participe la acest concurs sunt invitati sa transmita cel putin o poza (maxim trei fotografii) la adresa de e-mail [email protected] pana cel tarziu la data de 31 octombrie 2017, orele 16.00.

CITESTE SI: Decizia care a uimit Inspectoratul Scolar si Primaria Timisoara. Elevii care vor sa invete intr-un spatiu pe care altii l-au refuzat cu scandal 

Anul acesta, in luna noiembrie marcam doua decenii de functionare a Euroregiunii Dunare-Cris-Mures-Tisa, care cuprinde judete de la granita dintre Romania, Ungaria si Serbia. Pe parcursul acestor 20 de ani, am reusit impreuna sa punem in practica proiecte importante pentru judetele noastre. Consursul de fotografii pe care il lansam acum are rolul de a prezenta momente din viata acestei Euroregiuni si a locuitorilor ei”, a spus presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra.

Premiile sunt oferite de asociatii Agentiei de Dezvoltare Euroregionala Dunare-Cris-Mures-Tisa, respectiv: Consiliul Judetean Timis, Consiliul Judetean Arad, Consiliul Judetean Bács-Kiskun, Consiliul Judetean Csongrád, Consiliul Judetean Caras-Severin si Guvernul Provinciei Autonome Voivodina.

Autorii celor mai bune sase fotografii alese de juriu vor beneficia de un sejur de doua zile (o noapte de cazare pentru doua persoane), in Ungaria, Serbia sau Romania.
Cazarea la hotel se poate face pana la data limita de 31 august 2018.

De asemenea, fotografiile vor fi expuse in cadrul sedintei festive a Adunarii Generale a Cooperarii Regionale DKMT organizata cu ocazia celebrarii a 20 de ani de la infiintare, care va avea loc la Novi Sad in data de 21 noiembrie 2017, festivitate la care vor fi invitati sa ia parte si autorii fotografiilor premiate.

Toti cei care transmit fotografii, sunt rugati sa le denumeasca in felul urmator:
domiciliul_ numele de familie_prenumele_nr. de ordine_denumirea fotografiei (cu litere mici, fara diacritice), iar in textul e-mailului sa cuprinda numele, adresa si numarul de telefon.

Regulamentul de concurs:

Ø Participantul isi va da acordul ca Agentia de Dezvoltare Euroregionala DKMT Dunare-Cris-Mures-Tisa SRL Nonprofit de Utilitate Publica sa expuna fotografiile, cu mentionarea autorului, in cadrul expozitiei fotografice organizate in data de 21 noiembrie 2017 la Novi Sad.

Ø Pot fi trimise minim 1 si maxim 3 fotografii proprii (in format JPG).

Ø Concursul este deschis tuturor, indiferent de ocupatie, varsta, domiciliu (mai putin membrii juriului si organizatorii).

Ø Responsabilitatea juridica cu privire la continutul fotografiilor inscrise la concurs cade in sarcina participantilor. Participantul trebuie sa fie proprietarul tuturor drepturilor asupra fotografiilor inscrise de el in concurs. Se pot inscrie doar acele fotografii ale caror autor este participantul si nu lezeaza drepturile personale ale altor persoane. in cazul in care fotografiile inscrise lezeaza totusi drepturile de autor sau alte drepturi personale ale unor persoane, responsabilitatea juridica cu privire la orice pretentii si revendicari cade in sarcina participantului si este obligat sa exonereze organizatorul cu privire la orice fel de pretentii juridice.

Ø Decizia juriului este definitiva si irevocabila.

Pentru informatii suplimentare legate de concurs, persoanele interesate se pot adresa organizatorilor la urmatoarea adresa de e-mail: [email protected]

Euroregiunea Dunare-Cris-Mures-Tisa (DKMT) cuprinde regiunea sud-estica a Bazinului Carpatic din Europa Est-Centrala. Este o cooperare regionala care inglobeaza teritoriile judetelor Bács-Kiskun si Csongrád din Ungaria, judetelor Arad, Caras-Severin si Timis din Romania si Provinciei Autonome Voivodina din Serbia.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...