Noutati :

Concertul Pink Martini la Timisoara se muta de la Sala Olimpia la Filarmonica Banatul

10 mai, 2012 - 01:49 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: CULTURA
0

TIMISOARA. Un eveniment sportiv schimba locul concertului Pink Martini la Timisoara din 28 mai. Organizatorii anunta ca spectacolul se muta de la Sala Olimpia, la Sala Capitol al Filarmonicii Banatul.
”Anuntat initial pentru Sala Olimpia, concertul orchestrei Pink Martini va avea loc la Filarmonica din Timisoara (Sala Capitol). Data si ora concertului raman neschimbate: 28 mai 2012, cu incepere de la ora 20. Necesitatea schimbarii locului de desfasurare a concertului este cauzata de calificarea BC Timisoara in finala Diviziei A si suprapunerea meciului de acasa cu concertul Pink Martini, meci care se poate desfasura doar la Sala Olimpia. (…) Conducerea Filarmonicii Banatul Timisoara a avut bunavointa de a pune la dispozitie Sala Capitol, in aceeasi data, pentru desfasurarea concertului. Biletele deja emise raman valabile pentru spectacolul de la Sala Capitol, detinatorii acestora urmand a primi primele locuri conform categoriilor de bilet achizitionate”, se arata intr-un comunicat.

La fata locului aceste bilete vor fi echivalate cu noile locuri din sala. Pentru ca acest proces sa decurga cat mai eficient, posesorii de bilete sunt rugati sa trimita un e-mail, la adresa [email protected], cu locurile actuale. Acestia vor primi un raspuns in care vor fi specificate locurile echivalate.
In cadrul concertului ce va avea loc la Sala Capitol, Pink Martini va promova albumul best of „A retrospective”.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...