Concertele si arta s-au mutat in Parcul Botanic din Timisoara! Ce se intampla la AccesArt 2015? FOTO!

TIMISOARA. Parcul Botanic s-a transformat intr-un urias atelier, in galerie de arta si sala de concerte. Aici vor avea loc peste 60 de workshop-uri de creatie artistica, expozitii si concerte, vreme de 3 zile.

Pictura pe sticla, modelajul sau graffiti-ul sunt doar cateva dintre activitatile pe care organizatorii AccesArt le propun timisorenilor, intre 5 si 7 iunie.

Atelierele sunt deschise pentru toate categoriile de public si au menirea de a scoate artistii din mediul lor convențional de creatie si de a face publicul sa inteleaga mai usor cu procesul creativ.

Timisorenii vor putea admira si expozitii sub cerul liber,  lucrari din bronz sau fotografii si pasteluri, realizate de diferiti artisti.

Sambata, la ora 15.00, o grupa de luptatori mascati de la Inspectoratul Judetean de Jandarmi Timisoara, cu cagule si echipament de interventie complet, vor descinde in parcul Botanic. Ei sunt invitatii surpriza, speciali, care, pentru o ora lasa duritatea departe ca sa redevina copii creativi. Mascatii, in formatie completa, vor participa la un atelier de colaj.

Pe scena amenajata in cadrul festivalului, vor urca trupe si artisti de jazz, alternativ, si muzica electronica. In total, nu mai putin de 150 de nume din Timisoara, Cluj, Brasov si Bucuresti.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...