Noutati :

Concerte, karaoke si ateliere pentru copii, duminica, la Iulius Mall Timisoara!

7 noiembrie, 2015 - 02:21 PM
Autor: Bianca Dichis      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. O serie de evenimente pentru timisorenii de toate varstele vor avea loc duminica, la Iulius Mall Timisoara. Proiectul ” START – O viata de calitate in siguranta” aduce fel de fel de activitati, reunite sub genericul „Serbarile normalitatii”.

De la ora 11.00, copiii vor avea parte de ateliere de creatie, modelare de baloane si face painting. La ora 16.00 incepe programul pentru adolescenti, care cuprinde dans si karaoke, iar de la ora 18.00 se desfasoara un concert cu Spitalul de Urgenta, Alessia si MC Virgil Batista. Accesul la toate aceste evenimente este gratuit.

Proiectul “START- O viata de calitate in siguranta”, dezvoltat de Agentia pentru egalitatea de sanse intre femei si barbati, vizeaza cresterea gradului de constientizare a tuturor actorilor sociali relevanti, inclusiv la nivelul comunitatii, cu privire la principiile egalitatii de sanse, fenomenului violentei domestice si traficului de persoane. “Serbarile normalitatii” se desfasoara in 56 de orase din tara.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...