Noutati :

Concert umanitar la Timisoara cu Puiu Codreanu, Dolores Dongea si alti interpreti banateni

19 aprilie, 2012 - 04:09 PM
Autor: Miodrag Hojda      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Mai multi interpreti banateni de muzica folclorica vor concerta pe scena Casei Tineretului din Timisoara pentru a veni in sprijinul Biancai Novac, o tanara din Parta ce are nevoie de ajutor ca sa trateze o boala foarte rara.

Puiu Codreanu, Denisa Sarboaica si Remus Volungan, Remus Grusu, Mariana Zota, Dolores Dongea, Gabriel Vasile Ardelean, Adelina si Ghita Berinde, Rodica Dimieru, Cristian Popescu, Ion Luca Jurjescu, Ioana Luguzan Roxin, Dumitru Teleaga, Maria Hurduzeu, Ovidiu Barcu si formatia sa, Adi Bihoi, Dan Necsa, Geogiana Necsa, Nelutu Marocico, Attila Kiss si Anculia Nicoleta vor canta in cadrul unui concert umanitar pentru a aduna fonduri ca sa o poata trata pe tanara Bianca Novac de o boala rara in Europa: cardeopatimie restrictiva.

Concertul va avea loc vineri, 20 aprilie, incepand cu ora 14, la Casa Tineretului din Timisoara. In cadrul evenimentului va fi si o expozitie cu vanzare.

Persoanele care doresc sa o ajute pe tanara timiseanca pot contribui cu bani in contul bancar 2511000 103662 72068, deschis la Banca Transilvania la Asociatia Beneficiarilor de Transplant.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...