Concert de exceptie la Timisoara. Una dintre cele mai mari soprane canta impreuna cu un faimos organist francez, dupa 30 de ani in Domul Catolic

TIMISOARA. Domul Romano-Catolic din Timisoara va fi, la finalul acestei luni, gazda unui concert sustinut de un faimos organist francez si de doua voci exceptionale.

Dupa 3 decenii in catedrala din Piata Unirii va fi reeditat un moment artistic fabulos.

Soprana Teodora Ciucur va canta din nou acompaniata de organistul francez de origine neo-zeelandeza Christopher Hainsworth, dupa aproape 30 de ani.  Alaturi de cei doi se va afla si soprana Ana Maria Stanoia.

Spectacolul de mare tinuta este organizat de Episcopia Romano-Catolica in colaborare cu Asociatia Sunetul Legii, initiata de avocatul timisorean Paul Ciucur, si va avea loc in 22 octombrie de la orele 12:00.

Dupa aproape 30 de ani, soprana Teodora Ciucur va concerta din nou in Domul Romano-Catolic din Timisoara alaturi de Christopher Hainsworth, organist titular al Catedralei din Béziers (Franta). De aceasta data, vocii ei i se va alatura glasul sopranei Ana-Maria Stanoia, intr-un duet de Andrew Lloyd Weber, iar orga Domului, renovata prin efortul sustinut al prof. univ. dr. Walter Kindl, va incanta audienta alaturi de acesti muzicieni minunati”, au transmis organizatorii evenimentului.

Din program vor face parte lucrari de Bach, Mendelssohn Bartholdy, V. Williams, M. Takle, C. Franck, G. Caccini, iar intrarea va fi libera.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.
loading...