Concert cu muzica de film in sala multifunctionala a Palatului Administrativ

TIMISOARA. Seria de concerte care au loc in sala multifunctionala a Palatului Administrativ continua in aceasta saptamana, cu un concert Bega Blues Band si un altul cu muzica de film, sustinuta de Incanto Quartetto.

Consiliul Judetean Timis, Filarmonica Banatul Timisoara, formatia Bega Blues Band si Fundatia Alternativa organizeaza marti, de la ora 19.00, cel de-al treilea eveniment cultural care are loc in acest an in sala multifunctionala. Concertul va fi sustinut de Cvartetul Banatul format din Milos Krstic (Belgrad) – pian, Strahinja Banoviic (Belgrad) – trompeta, Johnny Bota (Timisoara) – contrabas si Dinu Simon (Arad) – baterie.

Totodata, joi, 14 aprilie, de la ora 19.00, in aceeasi sala a Palatului Administrativ va avea loc un concert cu muzica de film. Astfel, Incanto Quartetto  (Ovidiu Rusu si Nada Petrov la vioara, Veaceslav Minzat la viola si Marius Bernecker la violoncel) vor interpreta fragmente din coloana sonora a unor filme celebre: „Parfum de femeie”, „Love Story”, „Sunetul muzicii”, „Nasul”, „Cinema Paradiso”, „Mic dejun la Tiffany”, „Lista lui Schindler”.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...