Concert caritabil sustinut de Corul Avocatilor din Timisoara. Banii adunati vor fi donati pentru renovarea salii de sport a Liceului Gerhardinium

TIMISOARA. Surpriza emotionanta pregatita de Corul Avocatilor din Baroul Timis. Va fi organizat un concert caritabil de primavara, iar banii obtinuti vor fi donati.

CITESTE SI: Vor zugravi 30 de case in 3 zile intr-un sat aflat la 50 km de Timisoara. Peste 400 de voluntari au spus deja prezent. Sunt ultimele zile de inscrieri pentru Color The Village. Foto 

Evenimentul este programat duminica, in 26 mai, la ora 19.00, la Biserica Piarista de pe strada Bd. Regele Ferdinand I nr.3.

Corul si solistii Sorina Neacsu, Luca Niculescu si Paul Ciucur vor fi acompaniati de organista Laura Leontiuc, iar dirijorul va fi Mihaela Codruta Niculescu.

Concertam de aceasta data pentru un scop aparte, intr-un loc special. Biserica Piarista, prin dl. rector Kocsik Zoltan, ne ofera un cadru primitor pentru acest concert si sper sa reusim sa strangem o suma cat mai mare pentru a sprijini renovarea salii de sport a Liceului Catolic Gerhardinum”, a spus Paul Ciucur, initiatorul proiectului Corul Avocatilor.

Organizatorul Concertului Primaverii este Asociatia Sunetul Legii. Intrarea este libera, iar donatiile se vor putea face direct in timpul concertului sau in contul bancar in lei al ASOCIATIEI PRO GERHARDINO EGYESÜLET cu sediul in municipiul Timisoara, Piata Regina Maria nr.1, C.U.I. 17943555, cont IBAN RO46 RNCB 0255 0255 1136 0010 (BCR TIMISOARA). Pentru donatiile bancare, donatorii sunt rugati sa indice ”Concert Avocati”.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.