Concert caritabil sustinut de Corul Avocatilor din Timisoara. Banii adunati vor fi donati pentru renovarea orgii Domului Catolic

TIMISOARA. Surpriza emotionanta pregatita de Corul Avocatilor din Baroul Timis. Va fi organizat un concert caritabil de primavara, iar banii obtinuti vor fi donati.

CITESTE SI: Vor zugravi 30 de case in 3 zile intr-un sat din Banat. Peste 400 de voluntari au spus deja prezent, sunt ultimele zile de inscrieri pentru Color The Village. Foto 

Evenimentul este programat duminica, in 28 mai, la ora 12.00, la Biserica Sf. Ecaterina din Timisoara (str. Bolyai Janos, nr.4).

Alaturi de Corul Avocatilor vor participa solistii Maria Istrate, Claudia Azgur si Paul Ciucur, care vor fi acompaniati de organistul Laura Leontiuc. Dirijor va fi Mihaela-Codruta Niculescu.

Donatiile obtinute in urma concertului vor fi directionate pentru renovarea orgii din Domul Romano-Catolic din Timisoara.

„Concertam de aceasta data pentru un scop deosebit, intr-un loc deosebit. Biserica Sf. Ecaterina ne ofera un cadru primitor pentru acest concert si sper sa reusim sa strangem o suma cat mai mare pentru a sprijini restaurarea orgii din Domul Romano Catolic, un instrument vechi si extrem de valoros pentru intregul oras”, a declarat Paul Ciucur, initiatorul acestui proiect numit Corul Avocatilor.

Organizatorii Concertului Primaverii sunt Asociatia Sunetul Legii si Episcopia Romano-Catolica de Timisoara.

Intrarea este libera, iar donatiile se vor putea face direct in timpul concertului sau in contul bancar in lei RO23BTRL03601205246834XX deschis la Banca Transilvania Timisoara, beneficiar Episcopia Romano-Catolica.

 

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.