Concert caritabil organizat de Politia Locala Timisoara si Universitatea de Stiintele Vietii Regele Mihai I. Aduna bani pentru a ajuta un tanar student care are nevoie de o operatie

TV Timisoara

TIMISOARA. Impreuna pentru comunitate. Sub acest motto, Directia Generala a Politiei Locale Timisoara, impreuna cu Departamentul Cultural al Universitatii de stiintele Vietii ,,Regele Mihai I” din Timisoara organizeaza un concert caritabil de Craciun, pentru a veni in sprijinul unui tanar student.

Acest concert este dedicat comunitatii si in mod special tanarului student Sanda Catalin Dumitru de la Facultatea de Medicina Veterinara, care este diagnosticat cu tumora de glanda pineala si are urgent nevoie de o interventie chirurgicala.

Comunitatea inseamna sa ne fim alaturi si la bine si la rau, in tot ceea ce conteaza in viata noastra, sa punem suflet, sa fim oameni

Impreuna il putem ajuta pe Catalin„, este mesajul organizatorilor.

Pe scena vor canta si vor dansa, pentru Catalin, Grupul vocal al Politiei Locale Timisoara, Akademika Banat Chorus, Akademika Banat ,,Tinerii de foc” – Universitatea de stiintele Vietii ,,Regele Mihai I ” din Timisoara, Grupul vocal Music Bliss , din cadrul Liceului de Arta ,,Ion Vidu “, dar si solistii Ingrid Nicolaescu, Lucian Oros, Efraim Ghiman, Rodica Paslari Cantir, Alexandra Trif, Alexandra Vanc si Aurelian Goia.

Concertul va avea loc la sediul Politiei Locale, strada Avram Imbroane nr.54, in data de 18 decembrie, de la ora 18.00.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...

    Pareri

  1. McZid spune:

    Universitatea de Stiintele Vietii Regele Mihai I – astia de cand is producatori de diplome ? ce studiaza? spirale ceva ? integrarea in absolut ? Phoenix ?

  2. Nelu Perfidu* spune:

    …atat timp cât STATUL ROMAN ISI PERMITE SA ACCEPTE în poziții de conducere a învățământului superior romanesc, TOT FELUL DE SECTANTI UNSUROSI , indivizi mediocrii care oferă, LA CERERE ,locuri de refugiu pt indivizi certați rău cu legea ori contracte de sponsorizare în alb, sigur nu avem ce cauta în UE