Noutati :

Concert Amalia Gaita, ateliere de creatie pentru copii si targuri tematice, in acest weekend, la Iulius Town Timisoara

7 decembrie, 2019 - 01:40 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
1

TIMISOARA. Sâmbătă și duminică, Iulius Town devine tărâm artistic, unde vor predomina emoția și creativitatea, care vor oferi doze de inspirație pentru o nouă săptămână. În orașul din oraș va răsuna vocea Amaliei Gaiță, copiii vor avea verde la imaginație, iar cadourile speciale de Crăciun sunt pregătite.

Până duminică, la parterul și demisolul Iulius Mall, timișorenii sunt invitați la două târguri tematice, în cadrul cărora pot găsi variante de cadouri deosebite pentru cei dragi. La Târgul de Antichități, vizitatorii vor putea să admire și să achiziționeze piese de colecție – bijuterii, ceasuri,  numismatică, filatelie, porţelanuri, tablouri, statuete, mobilier, oglinzi și alte articole. Istoria acestora va surprinde plăcut nu doar colecționarii de obiecte vintage, ci întreg publicul care apreciază frumosul. Târgul de produse naturale aduce în Iulius Town miere naturalăcreme, uleiuri, ceaiuri și tincturi din planteproduse de îngrijire corporală și cosmetice naturale.

Duminică, 8 decembrie, de la ora 11.00, în zona Intersport, copiii sunt invitați la atelierele de creație, să dea frâu liber imaginației în realizarea unor felicitări de Crăciun, pe care le pot lua acasă. Atelierele sunt susținute de Bianca Potyesz, iar toate materialele sunt puse la dispoziție de Iulius Town, participarea fiind gratuită. Părinților nu le rămâne decât să își aducă micuții la Iulius Mall, pentru ca aceștia să își dezvolte latura asrtistică.

Tot duminică, în Atriumul Iulius Mall, de la ora 18.00, se va auzi senzaționala voce a Amaliei Gaiță. Ritmurile de funky jazz și quiet storm se vor asculta lângă bradul de Crăciun, iar cei prezenți trebuie să se lase purtați de emoția și stilul ei inconfundabil.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Mai bine sa ofere locuri de parcare gratuita pentru angajați, nu sa mergem sa ocupam locurile altora de parcare din jurul acestui grandios Iulius Town.