Comunicat de presă: Când v-ați simțit trădat? Când v-ați negociat trecerea la PNL? (P)

Reprezentanții Partidului Forța Dreptei Timiș consideră că pericolul reprezentat de personajul toxic care candidează la președinția CJT din partea Partidului Unic (PSD+PNL) este în creștere și amenință tot mai mult comunitatea din Timișoara și din Timiș.

Acum a venit rândul vicepreședintelui CJT, Cristian Moș să cadă în capcana întinsa de acest personaj sinistru care vrea prin orice mijloace să pună mâna pe putere și în Timis.
„Am remarcat că domnul Cristian Moș s-a trezit in al 12lea ceas că are conștiință, după ce 4 ani a lucrat ca vicepreședinte la Consiliul Județean condus de Alin Nica, fără să exprime vreodată vreo opinie de genul celei făcute publice acum.

A început să îi atace pe cei care până ieri îi erau colegi și aliați la îndemnul celui care își dorește cu orice preț sa ajungă la butoanele județului Timiș.

Este interesant cum atacurile domnului Moș se produc exact acum, în pragul alegerilor când și-a dat seama că partidul său de suflet nu îl mai reprezintă.

Timp de patru ani nu a comentat nimic de dragul șefilor săi care tot Nica și Fritz se numeau, dar probabil că salariul, deloc neglijabil, l-a ajutat sa își facă ordine în viață și în idei. Iată că acum, după câteva discuții cu șeful PSD, a realizat că ceva nu merge bine și a decis să lupte în interesul PSD-ului.

Cine s-a schimbat și de ce domnule Moș? Doi oameni tineri cu vederi democratice și cu dorința de a schimba în bine Timișoara și Timișul nu mai sunt la nivelul înalt al așteptărilor dumneavoastră și vă simțiți trădat.

Așa v-ați simțit oare și când v-ați negociat trecerea la PNL? Sau în timpul negocierilor cu șeful PSD Timiș?

Suntem foarte dezamăgiți de ieșirea dumneavoastră din scenă. Pentru că anunțul candidaturii ca independent la președinția CJT înseamnă de fapt ieșirea rușinoasă de pe scena politică, alături de mentorul și modelul dumneavoastră de la PSD”, spune președintele Partidului Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Dreapta Unită colcăie de oportuniști și parveniți – nimic neașteptat

  2. M’am simtit tradat dupa 12 ianuarie 1990, cred.