Comuna care ii ia fata Timisoarei. Unde ne vom putea relaxa vara asta

TIMISOARA. In timp ce Timisoara inca se fac proiecte de construire de baze sportive de cartier cu bazine de inot, la aproximativ 50 de kilometri departare se lucreaza din greu pentru amenajarea unui asemenea complex, cu apa geotermala.

CITESTE SI: Ultimatum pentru Nicolae Robu. Cand intra in greva angajatii neplatiti de la RATT si opresc tramvaiele, autobuzele si troleibuzele la Timisoara 

Dupa ce anul trecut a fost dat in folosinta bazinul interior al strandului cu apa geotermala din comuna Lovrin, acum se munceste intens la finalizarea proiectului de reabilitare a bazinului neacoperit din cadrul complexului.

„Strandul termal a fost inchis anul trecut din cauza lucrarilor de modernizare. Neavand banii suficienti la bugetul local, a trebuit sa ii dramuim si nu am putut finaliza investitia. Insa anul acesta, in vara, va fi pus la dispozitia celor care vor sa vina sa isi petreaca timpul la strandul geotermal”, a spus primarul comunei Lovrin, Vasile Graur.

Pana acum, s-a lucrat la modernizarea bazinului, s-au refacut plaja, instalatia de irigare a zonelor verzi si canalizarea, iar odata ce vremea o va permite, se va lucra la construirea unui teren de baschet si a unui teren sintetic de mini fotbal si tenis. De asemenea, vor fi construite locuri de joaca pentru copii.

In total, investitia in lucrarile de reabilitare ale bazinului acoperit si ale strandului se ridica la aproximativ 500.000 de euro.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

    Pareri

  1. Foarte frumos, o idee excelenta pentru amenajarea standului din Lovrin,în urma cu vreo 30 de ani eram aproape zilnic la strand în vacanță de vară. Este frumos si benefic sănătății..Doresc celor de acolo câți mai mulți oaspeți. În Lovrin sunt oameni deosebiți, prietenoși și ospitalieri. Succes!