Noutati :

Competitii de dans si ‘Calatorii pe Marte’ pentru copii, la Iulius Town Timisoara

11 octombrie, 2019 - 12:09 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

Finalul săptămânii este despre ritm, distracție și experiențe captivante, la Iulius Town. Iubitorii de dans sunt invitați să-și testeze mișcările, dar și să învețe unele noi, în timp ce copiii pot călători pe Marte. În weekend se desfășoară și Târgul de Antichități.

Ziua de vineri11 octombrie 2019, este pe ritmuri de hip hop și electroWhite Steps Academy, împreună cu asociația „Luptă, Zâmbește și Trăiește” și Palladium Dance Club, vin la Iulius Town cu cea de-a treia ediție a competiției UpTown. Începând cu ora 15.00trei battle-uri energice vor anima piațeta Splend`or, de la demisolul Iulius Mall. Timișoreni de toate vârstele, dornici de a se exprima prin dans, sunt așteptați să uimească prin mișcările lor pe ring. Spectacolul antrenant va fi jurizat de către profesioniști. Competiția continuă sâmbătă, în cadrul Complexului Studențesc, iar cei mai talentați dintre participanți pot câștiga una dintre cele cinci invitații la workshop-ul din 1 decembrie, organizat de ALL STARS – Bucharest 2K19. Detalii privind înscrierea pe www.whitestepsacademy.com.

Până pe 16 octombrieprichindeii cu vârsta cuprinsă între 5 și 12 ani pot continua să devină astronauți, în cadrul expoziției interactive și educative „First Kids on Mars”. Costumați corespunzător, cei mici învață despre sistemul solar și planeta Marte cu ajutorul tehnologiilor moderne. În aventura lor în spațiu, micuții lansează o rachetă de la panoul de comandă, experimentează cum este să trăiești într-o stație spațială, iar cu ajutorul robotului Curiosity și a realității augmentate, descoperă planeta roșie.

Mai mult, au și misiunea de a produce oxigen într-unul dintre laboratoarele cu plante din baza marțiană. Aventura se încheie cu fotografii amuzante și diplome de exploratori. Expoziția este în zona Intersportprețul unui bilet fiind de 15 leiiar în cazul grupurilor de minimum 10 vizitatori, prețul este de 10 lei de persoană. Programările se pot face la numărul 0746 994 442, în intervalul orar 09.00 – 17.00.

De vineri până duminică inclusivTârgul de Antichități îi poartă către trecut pe cei care-i trec pragul. Parterul Iulius Mall este învăluit în povești și prezintă numeroase piese încărcate de patina trecerii timpului. Bijuterii unicatceasuriobiecte de porțelanargintăriefilateliedecorațiuninumismatică, dar și piese de mobilier încântă prin diversitate și cuceresc prin frumusețea lor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...