Noutati :

Competitie la costum: Ivan Patzaichin se intrece in caiac canoe pe Bega cu profesorii de la FEAA si cu oamenii de afaceri din Timisoara

26 octombrie, 2011 - 09:40 AM
Autor: Roxana Deaconescu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Competitie inedita la Timisoara. Profesorii se la FEAA si oamenii de afaceri din oras se intrec pe Bega, in caiac canoe, sub atenta obladuire a multiplului campion Ivan Patzaichin. Totul pentru fair-play-ul din mediul business.

Daca anul trecut oamenii de afaceri si cadrele didactice au ales sa joace fotbal la costum pentru a promova ideea de fair-play in business, in acest an, ei vor porni intr-o cursa pe canalul Bega. Profii de la Facultatea de Economie si Administrare a Afacerilor se vor imbraca la costum, pentru a demonstra ca se pricep atat la a preda materii de specialitate, cat si la sport.

Startul intrecerii va fi dat chiar de multiplul campion la caiac canoe, Ivan Patzaichin, care ii va antrena pe participanti si mai apoi ii va premia.

Sub genericul „In ring cu campionii”, Patzaichin se va intalni mai apoi cu studentii de la FEAA si cu cei ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest, pentru a le explica cat este de importanta si de sanatoasa miscarea.

„E nevoie de asemenea actiuni pentru a ne scoate din rutina de zi cu zi. Oricand o competitie cu mediul de afaceri este binevenita, indiferent daca disputa este pe probleme economice sau in sport. Important este sa dam dovada de fair-play in tot ceea ce facem”, spune decanul Facutatii de Economie si Administrare a Afacerilor, Marilen Pirtea.

Pe langa competitia care se va desfasura joi, incepand cu ora 13:00, cu pornire de la clubul River Deck, pe Bega, in cadrul manifestarii vor mai avea loc, sub genericul „In ring cu campionii”, o intalnire a maestrului Ivan Patzaichin cu studentii FEAA si cei ai Facultatii de Educatie Fizica si Sport din cadrul Univeristatii de Vest Timisoara.

Actiunile au loc in cadrul evenimentului „Business Arena II”, care face parte din manifestarea numita „Zilele Tinerilor Antreprenori” organizata de FEAA, in parteneriat cu Asociatia Tinerilor Antreprenori JCI, in perioada 27 – 28 octombrie la Timisoara.

CITESTE SI: De 1 aprilie, la Timisoara fotbalul s-a jucat la costum, cu cravata si pantaloni la dunga! Totul pentru fair play!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Tag-uri:

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...