Noutati :

Compania Iulius lanseaza o platforma ce reuneste actiunile educationale si initiativele sociale realizate pentru comunitate

1 februarie, 2019 - 01:29 PM
Autor: Daniel Balteanu      
Categorie: SOCIAL
0

TIMISOARA. Compania IULIUS lanseaza platforma www.iuliusincomunitate.ro. Site-ul reuneste actiunile si evenimentele realizate in ultimii zece ani pentru dezvoltarea comunitatilor in care sunt prezente proiectele companiei. Totodata, platforma are rolul de canal principal de comunicare al viitoarelor initiative de responsabilitate sociala in domeniile mediu, comunitate si educatie.

Noua platforma ilustreaza misiunea companiei IULIUS de a contribui la consolidarea comunitatilor puternice. Pe langa rolul sau de dezvoltator de proiecte imobiliare de anvergura, IULIUS se implica activ in organizarea si incurajarea de evenimente, proiecte si actiuni de responsabilitate sociala.

Toate initiativele companiei, din ultimii zece ani, se regasesc pe platforma www.iuliusincomunitate.ro, structurate pe trei mari directii: „Educatie”, „Mediu” si „Comunitate”. Cele trei categorii reprezinta domeniile in care IULIUS se implica si au impact in societate, prin proiectele sale inovative.

Prima categorie include actiunile educationale, care incurajeaza cunoasterea sub toate formele sale si sprjina tinerele talente, precum: expozitii interactive, proiecte de inventica si robotica, targuri de oferte educationale, vizite „scoala Altfel”, programe de internship etc.

La capitolul „Mediu”, compania IULIUS este implicata in actiuni de impadurire, ecologizare, campanii de constientizare etc. Totodata, in toate cladirile de birouri construite in tara, implementeaza strategii si dotari specifice „proiectelor verzi”, cum ar fi statii de incarcare pentru masinile electrice, parcare pentru biciclete si amenajare de dusuri pentru cei care vin la birou cu acest mijloc de transport, colectare selectiva a deseurilor si altele.

In sectiunea „Comunitate” sunt incluse manifestarile culturale, campaniile sociale si alte evenimente organizate sau gazduite, care constituie oportunitati de calitate pentru petrecerea timpului liber.

Pentru mai multe detalii, vizitati www.iuliusincomunitate.ro!Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...