Noutati :

Compania Iulius a primit premiul pentru cea mai buna dezvoltare de birouri destinate companiilor din industria de outsourcing

15 mai, 2017 - 07:01 PM
Autor: Anonim      
Categorie: ECONOMIC
0

TIMISOARA. Compania IULIUS, care construieste la Timisoara ansamblul mixt Openville, a fost premiata cu distinctia „Cea mai buna dezvoltare office pentru sectorul BPO/SSC din orasele secundare si tertiare”, in cadrul galei Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2017, care a avut loc la Bucuresti, saptamana trecuta.

Premiul a fost acordat pentru componenta de birouri United Business Center (UBC) din Palas Iasi, primul proiect de tip mixed-use din portofoliul IULIUS. In 2016, UBC si-a consolidat pozitia pe piata office din Iasi prin inaugurarea a doua noi cladiri clasa A, ajungând la un total de sase imobile si 70.000 mp.

Gala Romanian Outsourcing Awards for Excellence este organizata de Outsourcing Today, platforma de comunicare integrata a sectorului serviciilor de afaceri, si sustinuta de The Diplomat Bucharest. Evenimentul de elita recunoaste, premiaza si celebreaza succesul celor mai importante companii din industria de outsourcing (BPO, ITO si SSC) din Romania.

Conceptul UBC este implementat in prezent si la Timisoara, prin ansamblul Openville, din proximitatea Iulius Mall. Aici, compania are in dezvoltare o suprafata de birouri de aproximativ 130.000 mp (sapte cladiri), in ceea ce va deveni principalul centru de business din vestul tarii. Primul imobil office (18.000 mp) a fost inaugurat in luna ianuarie si este inchiriat integral de companii din IT si automotive. in aceasta vara, va fi data in folosinta si cea de-a doua cladire, de 13.000 mp.

Compania IULIUS detine la nivel national noua cladiri de birouri operationale, dezvoltate in proiecte mixte, cu o suprafata totala de peste 106.000 mp: sase in Palas Iasi (70.000 mp), doua in proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) si una in ansamblul mixt Openville Timisoara (18.000 mp).

Cladirile sunt proiectate in conformitate cu normele LEED si dispun de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a creste eficienta costurilor la utilitati si confortul chiriasilor.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...