Noutati :

Comisiile prin care Robu vrea ca sa tina ‘sub papuc’ activitatile de la Timisoara Capitala Culturala, criticate de liderul CJT. Calin Dobra a gasit o solutie sa ajute cu mai multi bani Asociatia

9 februarie, 2018 - 01:32 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: ADMINISTRATIE
1

TIMISOARA. Presedintele Consiliului Judetean Timis, Calin Dobra, a facut un apel „la toti cei care incearca sa fure proiectul” Timisoara – Capitala Culturala Europeana 2021si spune ca nu este de acord cu formarea de comisii la nivelul Primariei Timisoara care sa monitorizeze activitatea Asociatiei.

CITESTE SI: Ultima veste despre sala polivalenta de la Timisoara. Dobra: Daca nu se vor misca repede lucrurile, pierdem startul pentru 2021 

Liderul CJ Timis spune ca nu doreste sa intre in vreo polemica si va sta departe de discutiile in contradictoriu privind activitatea Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana 2021. Mai mult, Dobra a explicat ca CJ Timis isi va plati cotizatia catre aceasta Asociatie si chiar mai mult decat atat.

Consiliul Judetean Timis nu va intra in nicio polemica, vom sta deoparte de aceste discutii in contradictoriu, dar vom fi in continuare parteneri seriosi in ceea ce inseamna sustinerea acestui proiect. Am pus un spatiu la dispozitia asociatiei cu titlu gratuit, ne platim cotizatia de 500.000 de lei pe anul 2018. Vreau sa fac un apel din punct de vedere administrativ la toti cei care incearca astazi sa fure acest proiect. Am pornit cu totii la drum, ne-am asumat anumite responsabilitati, nu e simplu, la momentul acesta sunt multumit de ceea ce inseamna echipa de conducere a Asociatiei. Nu sunt de acord cu formarea de comisii, comitete, cred ca un singur lucru va trebui sa faca de acum incolo doamna director Neumann, cat mai urgent, in adunarea generala: sa constituie acel consiliu consultativ unde se vor regasi oameni de cultura, organizatii de tineret, organizatii civile si mediul privat. Mi-as dori sa lasam toate orgoliile si ambitiile deoparte, si cu totii sa vrem a reusi in cadrul acestui proiect”, a spus Calin Dobra, presedintele Consililui Judetean Timis.

CITESTE SI: Peste 50 de trofee de vanatoare, arme si munitie, ridicate de politisti din Timis 

Calin Dobra mai spune ca pe langa cotizatia pe care CJT o va plati institutia catre aceasta Asociatie, membrii ei vor putea depune proiecte cu finantare nerambursabila la Consiliul Judetean Timis.

Vor putea depune proiecte cu finantare nerambursabila. Aceasta perioada va fi imediat dupa aprobarea bugetului. Vom deschide sesiunea de proiecte pe agenda culturala, iar Asociatia va putea depune proiecte„, a declarat Dobra.

CITESTE SI: Creste Autostrada Liliecilor. Cum merg lucrarile pe Lotul 4 Lugoj – Deva si cand vom intra cu masina pe soseaua de mare viteza 

Primarul Nicolae Robu a initiat o dezbatere publica la care au fost invitati oameni de cultura, in cadrul careia s-a discutat putin si despre proiectele si problemele Asociatiei Timisoara Capitala Culturala Europeana in anul 2021.

In urma intalnirii, Robu a declarat ca va infiinta, la nivelul Primariei Timisoara, mai multe comisii care sa monitorizeze activitatea Asociatiei.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 1comentarii

recomanda prietenilor

loading...

Pareri

  1. Dobra asta , mai nou , se baga peste tot …….vrea sa ajunga primar ? Ori a primit teme de la tatuca dragnea ?