Noutati :

Comisia care face subiectele la Rezidentiat, izolata pana duminica intr-un loc secret din Timisoara! Profesorii nu pot sufla o vorba. Emotii mari pentru viitorii medici

13 noiembrie, 2013 - 12:47 PM
Autor: Liliana Iedu      
Categorie: EDUCATIE
0

TIMISOARA. Peste 500 de absolventi de Medicina din Timisoara vor sustine, duminica, unul dintre cele mai importante examene din viata lor: Rezidentiatul. Subiectele vor fi pregatite de o comisie care timp de cinci zile sta la izolare.

S-au inscris 552 de candidati pe 724 de locuri, in Timisoara, asta inseamna mai putin de unul pe un loc. Dintre acestia, 448 sunt la medicina, 93 la medicina dentara si 11 la farmacie.

Pentru specializarea medicina sunt 362 de locuri, din care 315 sunt in judetul Timis si 47 sunt in Arad. La medicina dentara sunt 35 de locuri alocate, iar la farmacie sunt doar 5.

Examenul se desfasoara la fel ca anul trecut. Va incepe duminica, la ora 10, iar o prima corectura a lucrarilor se va face in sala, dupa finalizarea examenului, astfel ca fiecare candidat va afla, pana in jurul oreo 14, cate puncte a reusit sa obtina.

Lucrarile vor fi apoi recorectate, iar rezultatul final va fi afisat atat pe pagina de internet a Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, cat si la avizierele universitatii, pana cel tarziu duminica, 24 noiembrie cand va fi facuta si repartitia candidatilor.

O comisie specializata va intra, incepand de astazi, intr-o locatie secreta. Profesorii nu vor putea comunica cu exteriorul, pana duminica, atunci cand va incepe examenul. Comisia respectiva este cea care va pregati subiectele pentru acest examen important.Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Rating

  • 0comentarii

recomanda prietenilor

loading...