Comisarii OADOR din Timisoara, mai usor de recunoscut. Au legitimatii si insigne noi

TIMISOARA. A fost emisa deja prima serie de insigne si legitimatii pentrucomisarii Organizatiei pentru Apararea Drepturilor Omului, care are sediul central in Timisoara.

CITESTE SI: S-a umplut de oglinzi orasul care sustine Timisoara Capitala Culturala a Europei in 2021 

Presedintele OADOR, Dorel Teodor Nicolici a anuntat ca fiecare membru al organizatiei va fi verificat in prealabil, inainte de a primi insigna si legitimatia.

CITESTE SI: A jucat sah la 280 de metri inaltime, deasupra unui cos de fum. Ultima isprava a timisoreanului Flaviu Cernescu. Imagini nerecomandate cardiacilor

Cand am preluat conducerea organizatiei, nu se cunostea numărul exact al membrilor si nici al comisarilor. Am inceput sa fac curatenie in randul acestora. Le-am cerut tuturor sa se prezinte personal la sediul nostru, sa ii cunoastem si noi, sa vedem cine sunt. Cu acest prilej, am decis sa eliberam noi legitimatii si insigne, dar numai dupa o verificare atenta. Membrii si comisarii nostri trebuie sa aiba cazierul curat. Pana la sfarsitul anului, toate legitimatiile si insignele trebuie schimbate si doar acestea vor fi recunoscute de catre autoritati”, a declarat Nicolici.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

loading...