Comisar sef de politie pensionar din Timisoara, suspectat de braconaj!

Avea in masina doua arme de vanatoare, mai multe cartuse si un caprior proaspat doborat! Un politist pensionar din Timisoara a fost prins la vanatoare fara autorizatie si s-a ales cu dosar penal. Totul s-a petrecut azi-noapte, cand politistii au auzit focuri de arma intr-o padure in apropiere de Pischia. Au mers sa vada ce se intampla si au descoperit masina care apartine comisarului sef. La scurt timp l-au gasit si pe proprietar printre copaci. L-au luat pe barbatul in varsta de 52 de ani la intrebari. Costel Roman detinea legal armele de vanatoare, dar, se pare,  nu avea autorizatie sa le coboare din cui si sa le foloseasca. Politistii i-au intocmit dosar penal pentru braconaj si nerespectarea regimului armelor si munitiilor. [nggallery id=117]

Avea in masina doua arme de vanatoare, mai multe cartuse si un caprior proaspat doborat! Un politist pensionar din Timisoara a fost prins la vanatoare fara autorizatie si s-a ales cu dosar penal.
Totul s-a petrecut azi-noapte, cand politistii au auzit focuri de arma intr-o padure in apropiere de Pischia.

Au mers sa vada ce se intampla si au descoperit masina care apartine comisarului sef. La scurt timp l-au gasit si pe proprietar printre copaci. L-au luat pe barbatul in varsta de 52 de ani la intrebari.

Costel Roman detinea legal armele de vanatoare, dar, se pare,  nu avea autorizatie sa le coboare din cui si sa le foloseasca.

Politistii i-au intocmit dosar penal pentru braconaj si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Informatiile publicate de opiniatimisoarei.ro pot fi preluate de alte publicatii online doar in limita a 500 de caractere si cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la aceasta regula constituie o incalcare a Legii 8/1996 privind drepturile de autor si va fi tratata ca atare.

Etichete